Vakuumska črpalka za CNC stroje pritrdi obdelovance na mizo

Vakuumska črpalka je lahko suho tekoče lamelna. Na tej povezavi je kvalitetna vakuumska črpalka, ki se uporablja v lesni industriji. Zanjo dobite kar dvo letno garancijo, kar je za črpalke precej. Te črpalke so cenovno dostopne vsakomur. Stroški vzdrževanja pa so zelo nizki, kar se dolgoročno precej pozna na vašem proračunu. Vsebuje pa pet kosov originalnih tovarniških lamel. Če se s to črpalko še niste srečali, naj povemo, da se jih največ uporablja za CNC stroje. Črpalke poskrbijo za to, da se obdelovanec lahko dobro pritrdi na delovno mizo s pomočjo vakuumskih prijemal.

vakuumska črpalka

Vakuumska črpalka uporablja uho tekoče lamele zato, ker je v lesni industriji veliko prahu. Te črpalke zato niso občutljive na te slabe delovne pogoje kakor so oljne vakuumske črpalke. To pa zato, ker imajo puhala večji pretok zraka. Hkrati pa imajo manjši podtlak, če jih primerjamo z drugimi črpalkami. Uporabljajo se lahko na poroznih materialih, med katere štejemo MDF.

Ker je ta vakuumska črpalka cenovno ugodna, jo uporabljajo tudi na klasičnih CNC strojih ali na Nestigu. Če se ozremo po serijah, potem lahko rečemo, da sta seriji KV160 in KV250 izjemno kakovostni suho lamelni črpalki, ki sta namenjeni več ali manj vsem strojem. Ta ima tudi precej dolgo garancijsko dobo in sicer kar 18 mesecev.

V podjetju Lestroj skrbijo za vaše dobro delo, če s te v lesni industriji in odlično razumejo potrebe lesarjev, saj so v tem poslu še dvajset let. Vedo, da je treba ponuditi samo najboljše stroje za ugodno in dostopno ceno, ter pri tem nuditi tudi odličen in odziven servis ter garancijo. Zato priporočamo, da se obrnete na njih in jih vprašate glede črpalk ali drugih strojev za lesno industrijo, kaj točno vam predlagajo za vaše potrebe. Tehnologija gre tako naprej, da boste presenečeni, kaj vse že obstaja in kaj vaša konkurenca že ima, da je od vas hitrejša in bolj kakovostna.

Rate this post