Savna razstruplja vaše telo in pomirja duha

Savna je že od nekdaj znana kot ena najboljših metod za razstrupljanje telesa, svojo pa lahko naročite tukaj www.savnasod.si. Že Indijanci in Skandinavci so imeli savne v lesenih hiškah ali pod šotori, kurili so ogenj, na katerem so bili razbeljeni kamni, katere so polivali z vodo in nanje metali zelišča, da je še super dišalo. Sodobna savna je drugačne in deluje na elektriko. Najboljša novica od vsega pa je, da jo lahko imate kar doma in to tako, kot so jo nekoč imeli iz cedre narejeno Rusi. Ste navdušeni?

savna

Domača savna iz cedre je inovativen sod, ki izhaja iz starodavne ideje glede savne, kot je bila v navadi na severu Rusije. Cedra je izjemno zdravilno drevo, kar je znano skoraj vsem. Savna sod je super, ker imate izven vročega glavo in zato možgani niso izpostavljeni vročilni, kar je bolj zdravo, ker možgani morajo biti na hladnem in hladni najbolje delujejo. Taka savna vam bo pregrela telo, očistila jetrna in levica ter druge organe.

Ko se v savni potite, gredo skozi pore ven vsi toksini, ki jih imate v sebi. Zato je savnanje izjemno pomembno za vaše zdravje in odpornost. Tudi koža bo postala lepša in bolj gladka ter napeta. Savnanje pomaga tudi pri sprostitvi, še bolje pa je, da daste vanjo eterična olja za pomirjanje in meditacijo, ter si privoščite pol ure čistega užitka.

Savna je za eno osebo ali za dve osebi, slednji je malo dražji a vas pride ceneje, če se hrkati savnata dve osebi in se sod greje obenem le enkrat. Pa še bolj zabavno je. Cena pa je izjemno ugodna in plačate le enkrat. Ta sod je tako majhen, da ga lahko postavite v kateri koli prostor, naj bo še tako majhen. Ko ga ne potrebujete več, ga lahko tudi pospravite nekam drugam, da imate več prostora.

Rate this post