Akumulatorske škarje za živo mejo za obrezovanje vseh rastlin

Akumulatorske škarje za živo mejo vam bodo kaj kmalu prav prišle za obrazovanje, saj so škarje za živo mejo – akumulatorske tako vsestranske, da boste z njimi lahko rezali grmovje, travo in drevesa. Kakovostne akumulatorske škarje za živo mejo so enkratna rešitev za to, da boste svoj vrt, živo mejo in grmovja ter okrasne ratline in drevesa oblikovali tako, kot hočete in da bodo vedno urejeni, ne da bi se vam bilo treba posebej trudili. Take škarje vam bodo pomagale narediti delo hitreje in bolj natančno.

akumulatorske škarje za živo mejo

Kvalitetne in vzdržljive akumulatorske škarje za živo mejo so priročne, ker jih lahko uporabite kjerkoli brez, da bi morali vleči kable. Kabli znajo vbiti nerodni tudi zato, ker se lahko zagozdijo med škarje in je to res zoprno. Lahko poškodujete kabl, škarje ali vam vrže ven varovalko. Tega pri akumulatorskih škarjah ni, ker imajo vgrajen akumulator v samih škarjah, ki ga zgolj polnite, ko se izprazni, Če imate več baterij, pa lahko delate ves čas in medtem, ko eno polnite, z drugo delate.

Akumulatorske škarje za živo mejo imajo diamantno brušeno rezilo, ki je izjemno natančno ter močno. Imajo tudi brez krtačni motor, ki se ne uniči in lahko z njim delate ure in ure ter škarje zdržijo dolga leta. Če hočete prehraniti, kupite kvalitetne akumulatorske škarje za živo mejo, ki so vsestranske in imajo več nastavkov za travo, grmovje, živo mejo in drevesa.

Spomladi se takoj že začne, najprej raste trava in nato poženejo še grmovja, Ta lahko kepo oblikujete že februarja ali marca, preden poženejo in ni tako mraz, da bi pomrznila. Iz njih lahko naredite razne oblike ter sanjski vrt, kot ga vidite v botaničnem vrtu ali v filmih in strokovno oblikovanih parkih. Nastavki se menjajo zelo hitro in preprosto. Za uporabo škarij ne potrebujete posebnega znanja ali navodil in jih lahko uporablja vsak, ker so preproste in lahke.

Rate this post