Katera livarna je pri nas najbolj vrhunska

Livarna LKR ima dolgo tradicijo vlivanja kosov iz kovin in drugih materialov, zato je izjemno kvalitetna in na visokem nivoju. Vlivajo lahko kose od 0,1 kg teže pa vse do 10 ton, ker je res izjemno. Izkušena in sposobna livarna ima pravi kader za to delo in pa seveda prave stroje, izkušnje in tehnologijo, zato je ena najboljših na svetu. Kose lahko vlivajo serijsko, ali naredijo modele in pa tudi posamezne kose. Največkrat gre za zelo velike kose, kot so turbine v hidroelektrarnah ali za avtomobilsko in letalsko industrijo, za farmacijo ter celotno gospodarstvo.

livarna

Livarna izdelke naredi v lastni proizvodni hali, ker ima za to pogoje. Če gre za majhne kose in serijsko naročilo, potem izdelujejo te kose s tehnologijo steklo – ester. Ker se pri oblikovanju zahteva res visoke kakovost pri vlivanju in oblikovanju, uporabljajo moderni sistem Shaw. Če pa bi rabili reprodukcijske modele ter komponente, v tem primeru pa uporabljajo tehnologijo 3D tiskanja, ki se imenuje prototipiranje.

Livarna dela še druge stvari in sicer ima na voljo tudi strojno obdelavo kosov, ko so enkrat narejeni ali pa jih naredite vi. Nekatere kose pa je treba obdelati toplotno, kar seveda tudi ponujajo, saj imajo v livarni za to ustrezne stroje, tehnologijo ter ljudi z dolgoletnimi izkušnjami. Lahko naredijo tudi simulacijo trdnosti modelov ter kosov, da boste gotovi da so varni in zdržljivi.

Nenazadnje livarna nudi tudi lasersko varjenje ki je zelo natančno in zahtevno, vendar pa je to eno najboljših varjenj na svetu, ki ga uporablja tudi zahtevna letalska industrija ter se uporablja pri izdelavi letal in raket. Če hočete imeti resnično vrhunsko kvaliteto, je podjetje LKR vaš najboljši partner, pa še na domačih tleh je, tako da je blizu. Pogledat si lahko greste proizvodnjo, tehnologijo in se pogovoriti z inženirji, da vam pomagajo narediti to, kar potrebujete za svojo idejo ali proizvodnjo.

Rate this post