Katera promocijska oblačila izbrati za vaše podjetje

Promocijska oblačila so še vedno dobro darilo za vaše stranke. Ko kupujete oblačila za promocijo vedno izberite zgolj kakovostne izdelke, ker boste drugače si naredili škodo. Stranke pričakujejo, da so promocijska oblačila kvalitetna, da jih bodo dolgo nosili. Taka oblačila se ne smejo sprati, obrabiti, vihati in raztegniti v neuporabno cunjo po dveh pranjih. To ni dopustno, ker na vašo blagovno znamko meče slabo luč. Le, če boste podarili kvalitetna oblačila, vas bodo stranke cenile, ker bodo videle, da jih cenite tudi vi. Taka oblačila bodo res radi nosili ter vam delali brezplačno reklamo.

promocijska oblačila

Personalizirana promocijska oblačila se naredijo posebej za vaše potrebe, za vašo promocijo in sicer se nanje natisne ali naveze vaš logotip. Lahko seveda se vključijo tudi slogani ali pa se taka oblačila povsem oblikujejo po vaši meri.

Med promocijska oblačila zagotovo spadajo najbolj popularne majice s kratkimi rokavi in kape. Te ljudje najraje nosijo. Vendar so lahko taka oblačila tudi delovne obleke ter jakne, jopice, bunde, brezrokavniki, puloverji ter majice z dolgimi rokavi. Vaše stranke so že vaši zaposleni, ki si zaslužijo taka oblačila, ne samo za delat, ampak tudi za njih same. Gotovo jih bodo nosili tudi v prostem času, če so uporabna in kvalitetna ter če so jim prav.

Kakovostna promocijska oblačila so lahko na primer za delavnice, srečanja, obletnice podjetij, posameznikov in dogodkov pa še marsičesa. Lahko so zabavne, resne, namenjene reklami ali temu, da se vas stranka zapomni kot dobro podjetje, ki skrbi za svoje stranke in zaposlene.

Danes so taka darila precej poceni, vsekakor pa za oblačila ne odštejete manj kot 15 evrov na kos, ker boste razočarani vi in vaše stranke. Zato je veliko ljudi in podjetij razočaranih nad kitajsko robo, ko naročajo taka oblačila, ker so res zanič. Dosti bolj se obnesejo oblačila naročena v ZDA, ki pa so dražja, kot če jih naročite pri nas doma.

Podjetje Agaric se s tem ukvarja in vam svetuje, kaj natanko je dobro nabaviti in kako jih potiskati ali izvesti za vaše stranke, za vaš dogodek, srečanje in darilo. Ker imajo res bogate dolgoletne izkušnje na tem področju, vam bodo lahko dobro svetovali, da bodo vaše stranke res zadovoljne. Pri njih boste odbili samo kvalitetno robo.

Rate this post