Lasersko odstranjevanje dlak

Prišlo je poletje in tople poletne dni. Ženske se rade počutimo lepe in urejene, britje nog pa je stvar, ki nam vzame kar precej časa in včasih je enostavno to preveč dela. Tukaj pa seveda obstaja rešitev, namreč lasersko odstranjevanje dlak je poseg, ki nam pomaga da se zares znebimo naših nezaželenih dlačic. Naveličamo se konstantnega britja nog in ureznin. Vseeno pa si vsako dekle želi gladkih nog.  Lasersko odstranjevanje dlak je metoda, s katero se trajno znebimo neželenih dlak, tako da uničimo lasni mešiček. Da pridemo do tega cilja, je potrebno na lasersko odstranjevanje dlak  malo večkrat, saj se lasni mešiček ne odstrani po prvem obisku. Za ta postopek pa se uporabi svetlobna energija, namreč iz oblikovanega ročnika se sprosti svetlobna energija, ta pa se veže na temno barvo naših dlak. Energija potem potuje po dlaki navzdol do lasnega mešička in ga termično uniči.

lasersko odstranjevanje dlak  

Lasersko odstranjevanje dlak je res zelo neboleč proces s katerim pa dosežemo trajne rezultate. A ne skrbite, saj vam lasersko odstranjevanje dlak ne bo uničilo kože, torej vaša koža bo ostala sijoča ter gladka. Za odstranitev dlak je potrebno malo več tretmajev, saj naše dlake rastejo v ciklih, postopek pa rabimo izvesti v času rasti dlake, sicer bo tretma neuspešen. Približno od 6 do 8 tretmajev je potrebno za uspešno lasersko odstranjevanje dlak, tretmaji pa se izvajajo na približno 3 do 4 tedne . Kasneje pa se to obdobje malce podaljša, saj naše dlake ne rastejo več tako hitro, zato tudi tretmajev ni več potrebno toliko.

Za lasersko odstranjevanje dlak  pa velja nekaj pravil in sicer, ko greste na tretma, vaše dlačice ne smejo biti krajše od dveh milimetrov, saj morajo biti lasni mešički prisotni, tako pa je tretma najučinkovitejši. Pred izvedbo, pa moramo vsa pigmentna znamenja namazati s kremo. Če razmišljate o laserskem odstranjevanju dlačic, vam priporočam, da si preberete še več o tem na beautybreak.si.

Rate this post