Vrhunske panelne ograje Žugič

Če ste v potrebi vrhunske panelne ograje potem vam svetujemo spletno trgovino Žugič. Podjetje Žugič za svoje ograje uporablja samo visoko kakovostno železo, aluminij in inox, polnilo teh ograj pa je možno kombinirati z lesom, plastičnimi polnili in tudi drugimi materiali.  Vse zunanje ograje protikorozijsko zaščitimo in po vaši želji tudi mokro ali prašno barvamo.

panelne ograje

Ob izbiri nove panelne ograje ne smemo pozabiti, da imajo te vlogo varnosti. Vsekakor pa je pomembno tudi to da so te funkcionalne, trajne in da so tudi navidezno estetske. Ponavadi se pri novogradnjah ali pa pri adaptaciji posamezniki odločajo za tiste materiale, ki so zelo dolgotrajni, zato ne potrebujejo nobenega dodatnega vzdrževanja in imajo poleg vsega tega še moderen izgled. Ti materiali so primerni za ograditev balkonov ali teras iz vizualnega in varnostnega razloga.

Montaža panelne ograje se lahko izvrši v tla ali pa od strani samega objekt, s pomočjo posebnih bočnih nosilcev. Posebnost panelne ograje je pa ta, da se jih lahko hitro zmontira, so zelo prilagodljiva, so zelo lahke poleg tega pa seveda tudi varne.

Panelne ograje so vizualno celotno prilagojene željam strank, saj lahko stranka sama določi količino horizontalnih ter vertikalnih prečk. Naše produkte pa je možno tudi kombinirati tudi z lesenimi elementi, steklom ali pvc-jem. Ti elementi se uporabljajo za dvoriščna vrata in zunanje, balkonske, terasne in tudi stopniščne ograje.

Torej toplo vam priporočamo da si ogledate podjetje Žugič. Žugič je majhno družinsko podjetje, ki je a tržišču že okoli 30 let, tako da imajo več letni izkušnjo na tem področju. Vsi njihovi izdelki so narejeni iz kovin po željah in seveda po naročilu kupcev. Njihova glavna dejavnost je izdelava zunanjih ograj in pa samonosnih ter drsnih dvoriščnih vrat. Uslužbenci svoje izkušnje in stanje pri sami obdelavi kovin poskušajo prilagoditi vašim potrebam in željam. Vsi njihovi izdelki so certificirani po veljavnih standardih SIST EN 1090.

Rate this post