Fakulteta za management

Ali želite študirati podjetništvo? Katoliški inštitut za poslovne vede vam ponuja fakulteto za management. To lahko preverite na http://www.katoliski-institut.si/vsebina/fakulteta-za-management.

V sklopu katoliškega inštituta je tudi izobraževalna ustanova ki se ukvarja z poslovnimi vedami. Ta fakulteta nudi odlično izobraževanje za študente, ki želijo poleg programa, ki jim ga ponuja klasična fakulteta za management pridobiti še dodatna znanja ter izkušnje in se povezati s študenti iz evrope v projekciji ERASMUS+ in CEEPUS. Fakulteta za management ponuja tudi podiplomski študij, poleg tega pa tudi doktorski študij za poslovne vede. To omogoča študentom, da se veliko naučijo in imajo bogato ekonomsko znanje, ki jih bojo potrebovali za v naprej.

Fakulteta za management, ponuja tudi pri letni diplomski študij, ki omogoča študentom najširše poznavanje ekonomije in managementa ter omogoča suverenost in samozavest predstavljanja v javnosti.Fakulteta za management

Fakulteta za management je kar mednarodno priznana fakulteta in je povezana v mrežo  evropskih katoliških fakultet ter nudijo tudi mrežo povezav v sklopu izmenjav po celi Europi. To omogoča študentom fenomenalno možnost izobraževanja in potovanj.

Program, ki traja 3 leta se imenuje dodiplomski študij, nadaljevanje tega študija pa je potem magisterij. Ta fakulteta ima vrhunske predavatelje. Predavatelji študentom motivirajo k uspehu in jim odpirajo svet znanja. Fakulteta za poslovne vede omogoča celo izvedbo programa na enem mestu. Tako od diplomskega kot tudi do doktorskega, zraven tega pa so še na voljo mnogi obštudijski programi ter mednarodne zamenjave.

Doktorski študij na fakulteti za management nudi izjemno možnost mednarodnega študija na zelo visokem nivoju. Fakulteta za poslovne vede je odlična izbira, kajti rezultati potrjujejo kakovost izbire študija. Fakulteta za management nudi študentom celotno izbiro možnosti izobraževanja ter jih s svojimi povezavami in znanji usmeri k pravemu uspehu.

Fakulteta za management se nahaja v Ljubljani na Krekovem trgu 1. Fakulteta za poslovne vede je zelo kvalitetna zato priporočamo dijakom in študentom da se vpišejo.

5/5 - (1 vote)