Kakovostni brisalci za avto zdržijo več let

Brisalci za avto so nujni za varnost v prometu, da lahko vidite takrat, ko dežuje ali sneži ter v megli, ko se na steklu nabere dosti vode in kapljic ter snežink. Če ne vidite, ne morete voziti, ker lahko skrenete s ceste lai se zaletite v drugo vozilo, kar je smrtno nevarno za vas in za druge. Dobri brisalci za avto pa lahko zdržijo veliko let in obrišejo vsakič steklo do čistega. Novodobni brisalci, ki so izum slovenskega podjetja, pa so tako inovativni, da brišejo steklo tako, da se potem voda ne prime nanj. Morate jih preizkusiti in boste res navdušeni.

brisalci za avto

Brisalci za avto so lahko za vsako vozilo originalni ali pa kupite določeno znamko, ki ima za vaš avto prave brisalce. Originalni dostikrat niso v redu in zdržijo pol leta lai nekoliko več, odvisno je od vremenskih razmer. Več, kot uporabljate brisalce, bolj se bodo obrabili. Več čas, kot avto stoji na soncu ali brisalci zmrznejo, hitreje bo guma postala trda in neuporabna, takrat brisalci ne bodo več brisali. Dobri brisalci za avto s tem nimajo nobenih težav.

Če hočete imeti brisalce dlje časa in da bodo dobro brisalci, morajo biti narejeni iz kavčuka, ki je zelo prožen in kvalitetne. Zanimivo je to, da je cena teh brisalcev skoraj enaka kot so klasični brisalci. Če pa preračunate koliko krat morate klasične brisalce zamenjati, so dejansko dobri brisalci cenejši in se res splačajo. Dobri brisalci za avto so narejeni s pomočjo nano tehnologije in so posebno zarezani na koncu. Niso v trikotni obliki ampak so odrezani ravno torej pravokotno, zato imajo manjšo površino brisanja. Ker je površina brisanja manjša, se tudi voda bolje briše in za sabo ti brisalci puščajo suho steklo, zato voda ne more tako dreti po steklu. Vidljivost voznika pa je bistveno boljša, zato se res splača nabaviti prav take brisalce.

Rate this post