Tende v različnih barvah in vzorcih za vsak okus

Želite s senčili ustvariti svoj mali raj na prostem v vsakem letnem času, potem izberite tende z garancijo, podjetja Kosec tim d.o.o. v katerem koli letnem času bi lahko na prostem uživali z družino, prijatelji in sosedi, če bi imeli senčila. Ne glede na to ali gre za sonce, dež, sneg ali veter, le ti lahko hitro pokvarijo druženje na prostem. Če pa pametno izberete senčila pa se temu lahko hitro izognete. Predvsem tende, (pa tudi markize) se vsakič znova izkažejo za odlično rešitev – tudi takrat, ko si zaželite le nekaj minut miru v senci svojega vrta.

tende

Kaj sploh so tende?

Na splošno bi lahko rekli, da je tovrstno senčilo primerno za zunanjo uporabo, torej pred vhodom v hišo, pred kletjo, na vrtu, ob gospodarskem objektu, gostinskim objektom in še kje drugje. S tendami lahko učinkovito senčite in zaščitite tudi svoje manjše ali večje balkone in terase. Če smo malce bolj natančni so tende pravzaprav senčila z vzmetnimi rokami in cevjo, na kateri je navito platno. Izbirate lahko med klasičnimi, kasetnimi in polkasetnimi. V nadaljevanju vam predstavljamo podrobneje posamezne tende, da se boste lažje odločili, katere bodo najboljša izbira za vaše potrebe.

Katere tende izbrati – klasične ali kasetne?

Kot že rečeno pri tendah lahko izbirate med klasično in kasetno različico. Pri slednji sta tako konstrukcija kot navijalna cev s tkanino iz platna ob neuporabi elegantno skriti v kaseto, kar življenjsko dobo tende še podaljša. Kadar ste omejeni s prostorom in ravna tenda želenega mesta ne bi mogla učinkovito senčiti, pa lahko izberete markizo, ki vam bo s svojo lomljeno obliko več kot ustregla.

Velika izbira različnih materialov in vzorcev za vse okuse

Ker vemo, da je estetika pomembna, lahko s premišljeno izbiro pravega senčila svojemu domu dodate pridihe romantike, eksotike ali česa tretjega. Tende lahko poskrbijo, da bo vaša hiša že na daleč vidna, lahko pa se tako elegantno zlije s svojo okolico, da sploh ne bodo opazne. Podjetje ima v ponudbi prav zato različne materiale in vzorce, da lahko izberete natanko takšno tendo, ki bo povsem po vašem okusu. V ponudbi so samočistilne poliester tkanine, akrilna platna s poudarjeno ultravijolično zaščito in PVC tkanine za še boljši pretok svetlobe. Vsi omenjeni materiali so zelo kakovostni, odporni na različne vremenske vplive, hkrati pa so na voljo v različnih barvah in vzorcih svetovno priznanega proizvajalca Sattler. Tako boste zagotovo dobili tendo, ki se bo zlila z vašim domom ali pa konkretno popestrila vaš vrt pred hišo.

tende

Izbrane tedne tudi montirajo

Poleg samih kakovostnih izdelkov, ki so plod dolgoletnega razvoja ter najnovejših znanj, vam v podjetju Kosec tim d.o.o. nudijo tudi storitev montaže. Izdelke namestijo hitro in brez zapletov, pri tem pa poskrbijo za vso potrebno strokovnost. Njihovi usposobljeni sodelavci vam bodo z veseljem ponudili pomoč, tako pri svetovanju in odločanju o nakupu kot po sami montaži, če boste imeli kakšna vprašanja. Zaupajte podjetju Kosec tim d.o.o. in si zagotovite prijetno senco na balkonu, terasi ali vrtu in si na ta način ustvarite svoj popoln kotiček na prostem za sprostitev in druženje. Ob tej priložnosti lahko povemo še, da imajo vse tende in tudi drugi izdelki iz ponudbe 7-letno garancijo. Zato zagotovo lahko zaupate 65-letni tradiciji in si zagotovite najboljše senčilo za svoj dom.

Ne odlašajte in tende naročite še danes

Ste se že odločili, da bi tende naročili ali pa imate še kakšno dodatno vprašanje, v obeh primerih kontaktirajte podjetje Kosec tim d.o.o. tako, da jih pokličete na telefonsko številko 01 8310 508
ali 01 2561 756; ali pa preko elektronske pošte prodaja@kosectim.si. Na vaš klic oz poslano elektronsko sporočilo se bodo odzvali v najkrajšem možnem času. Z največjim veseljem se vam bodo posvetili, vam odgovorili na vsa vprašanja in vam tudi svetovali, katere tende izberite, glede na vaše želje in potrebe. Ko boste enkrat izbrali in naročili tende, bo sledil še pogovor o terminu dostave in montaže. Termin boste izbrali tako, da bo za obe strani kar se le da primeren.

Dogovoru bo sledila sama montaža. Ko bodo izbrane tende zmnotirane, jih boste lahko začeli tudi uporabljati. Temu sledi le še brezskrbno uživanje z družino, prijatelji in sosedi v zasenčenem kotičku vašega doma. Ne pozabite, da boste ne glede na letni čas, lahko posedali v tem kotičku.

5/5 - (1 vote)