Stenske nalepke za vsak prostor v stanovanju

Že nekoč so nekateri radi imeli pisane stene. Takrat nisi našel nikjer nalepk, da bi si jih zalepil na steno. Danes so stenske nalepke nekaj najlažjega, kar lahko naredimo, da imamo poslikano steno. Lahko jo prebarvamo in naredimo pisano ali narišemo vzorce ter predmete, ampak mislim, da ni isto, kot so nalepke. Stenske nalepke lahko naročite tudi prek spleta, samo povezavo najdete v začetku zapisa. Nalepke so kvalitetne, ne uničijo stene ter barve na steni. Prav tako jih lahko odstranite, ko se jih naveličate in si omislite nekaj drugega. So pa nalepke namenjene tudi drugim materialom. Lahko jih nalepite tudi na vrata ali omaro.

Danes lahko naše stene po stanovanju spremenimo v pravi mali raj. Lahko so pisane, na njih si lahko omislimo razna mesta, raj na zemlji, mogoče cvetlični vrt in še mnogo drugih stvari. Tukaj ne rabiš strokovnjaka, da vam steno spremeni v nekaj drugega. Saj stenske nalepke lahko po želji zalepimo sami. Samo malo domišljije uporabite in se lahko delo začne. Vsi nimajo radi nekaj na steni, saj smo si ljudje zelo različni. Zato se ne ozirajte na druge, ko vam rečejo, da to nima smisla, da je vse skupaj preveč pisano ali šekasto. Vam in vaši družini je všeč, vi boste tukaj živeli in stene vsak dan gledali.

stenske nalepke

Stenske nalepke tudi niso samo za otroške sobe, kot bi nekdo pomislil. Za otroške sobe lahko dobite prav lepe nalepke z otroškimi motivi. Lahko jih polepite stene s črkami, da bodo spoznavali abecedo. Lahko uporabite njihove risane junake ali njihova imena. Če so otroci dovolj stari jih kar vprašajte katere stenske nalepke si želijo. Pokažite jih ponudbo, vstopite v kakšno trgovino in naj si sami izberejo. Stenske nalepke lahko krasijo celoten vaš dom, če vam je to všeč. Lahko jih zalepite v hodniku, v kuhinji, sobi ali kopalnici. Odločitev je samo vaša in ne od drugih, ki jim to ni všeč. Res pa je, da jih nekateri kupujejo na raznih tujih spletnih straneh in niso zadovoljni z njimi. Zato vam priporočam spletno stran zgoraj, kjer res dobite kvalitetne stenske nalepke. Ne bodo se same od sebe odlepile, čeprav imate mogoče malo vlažne stene.

Rate this post