Selotejp za lepljenje kartona in drugih stvari

Danes se tudi doma zgodi, da moramo kakšen paket kam odposlati. In takrat, ko zapakiramo predmet oziroma kaj odpošiljamo v škatlo, moramo to škatlo tudi nekako dol zalepiti, da varno prispe na cilj. Seveda za to ni primerno lepilo, ampak uporabimo različne lepilne trakove ali kot jim rečemo selotejp. Selotejp je najbolj primeren pripomoček za lepljenje škatel oziroma določenih izdelkov za pakiranje. Tudi v določenih podjetjih ga kar ogromno uporabljajo, kjer se ukvarjajo z raznimi pakiranji in prav tako skladiščenjem določenih izdelkov.

Selotejp vemo vsi kaj pomeni oziroma kaj je to. Saj ga, kot sem omenila že zgoraj uporabljamo tudi doma za razno lepljenje. Že naši otroci se z njim poprimejo, ko vstopijo v šolo. Danes dobimo že ogromno različnih selotejpov, tako, da imamo res veliko izbiro katerega izbrati. Če uporabljamo za domačo uporabo, nas ne rabi tako skrbeti kateri je dovolj dober, da bo res zalepil, kot mora. Drugače je v kakšnih proizvodnjah, podjetjih in drugih organizacijah, kjer se s tem ukvarjajo kar dnevno. Uporabijo ogromne količine lepilnega traku za lepljenje različnih škatel in drugih embalaž. V podjetju Kamm trade d.o.o. vam nudijo ogromno različnih selotejpov po ugodni ceni ter zelo trpežne. Z njim lahko lepite karton, papir, celofan, folijo in še se bi dalo naštevati.

selotejp

Vsak selotejp je isto sestavljen. Nikoli ga e nismo videli v trikotni ali kvadratni obliki. Vedno je v koluti in namotan na karton oziroma tulec iz kartona. Večinoma je selotejp iz folije, ampak imamo tudi danes že iz papirja kar je papirni lepilni trak. Ta se ne uporablja za lepljenje kartona in teh izdelkov, je za druge namene. Lepilo je navadno kavčuk, ki ni strupeno. Selotejp dobimo tudi v različnih debelinah ter v različnih velikostih. Prav tako si lahko za lajšanje lepljenja kupimo tak dodatek, kjer se da gor lepilni trak. Če ga rabite za svoje podjetje ali proizvodnjo uporabite takšnega, da vam bo dobro služil.

Rate this post