Prava domena za vas

Imate željo postaviti svojo spletno stran, s katero boste lahko bolje predstavili svoj izdelek ali storitev, potem je prvi korak ta, da izberete določeno domeno, ki bo predstavljala del vašega podjetja ali storitve. Izbrana domena kot smo rekli bo ključni člen vašega podjetja, saj se bo pojavljala ob iskanju vaše spletne strani in pa registriranju vseh ostalih možnosti. Vaša domena je izbrana med vsemi aktualnimi domenskimi končnicami, sam postopek registracije pa je izjemno hiter in enostaven, saj je domena registrirana takoj, po prejetem plačilu. Tudi pri izbiri domen je potrebno slediti trendom in spremljati novosti na tem področju. Na voljo so vam tudi ugodne .si domene, saj je domena .SI domenska različica, ki predstavlja Slovenijo in je prava izbira za ve, ki so s Slovenijo kakorkoli povezani.

V kolikor ste pred izbiro domene, se  zavedajte kako pomembna je izbira, saj je to prvi stik preko katere določena stranka stopi v kontakt z vašim podjetjem. Potrebno se je vprašati tudi ali je samostojna domena dovolj za naše podjetje ali potrebujemo več domen oziroma domenskih različic.

domena

V Sloveniji je poleg domene .si pogosta tudi domena .com zato je smiselno registrirati obe, tako tudi zaščitite svojo blagovno znamko in preprečite konkurenci uporabo iste domene z drugo končnico, kar lahko tudi zelo zmede vaše kupce, v kolikor pa boste v večini delovali in ciljali bolj na evropski trg potem je bolje, da izberete .com ali .eu domena. Izbira domen je zelo široka, na voljo so vam nekatere tudi bolj eksotične različice, s katero svoje dejavnosti tudi malo popestrite. Vsekakor a v kolikor ne vete katero domeno izbrati se lahko obrnete na podjetje Domenca, kjer vam bodo z veseljem svetovali in skupaj boste izbrali pravo domeno za vas. Poleg registracije domen pa vam podjetje nudi tudi vso strokovno podporo, ki vam je vedno na voljo.

Rate this post