Razmišljate o najemu apartmaja na slovenski obali?

Ali razmišljate, da bi se letos odpravili na dopust na slovensko obalo? Dobra izbira so lahko apartmaji Portorož po ugodni ceni, ki so med drugim tudi zelo lepo opremljeni. V Portorožu boste lahko preživeli zelo prijeten dopust, saj Portorož velja za enega najbolj priljubljenih krajev na slovenski obali. Ni pa seveda edini.

Lahko se odločite tudi za najem apartmaja v Izoli, Kopru, v Ankaranu, na Debelem rtiču, prav tako se apartma lahko najame v Piranu ali Fiesi. Kar nekaj je krajev na slovenski obali, ki vas vabijo, da tam preživite svoj dopust. Samo od vas je odvisno, kakšne prioritete imate in kakšnega dopusta si želite. Ko boste odločeni kaj neki želite, boste lažje izbrali primerno lokacijo.

Za primer lahko povemo, da imajo nekateri ljudje radi bolj aktivne dopuste, kar pomeni, da se običajno odpravijo na lokacijo, kjer se lahko udeležijo številnih športnih aktivnosti, takšni ljudje se odpravijo tudi na lokacijo, kjer je zelo pestro nočno življenje in podobno. V kolikor spadate v to kategorijo ljudi, potem bi znali biti apartmaji Portorož prava izbira, kajti v Portorožu je poleti nočno življenje zelo živahno, prav tako pa se boste v Portorožu lahko udejstvovali številnih športnih aktivnosti, ki so tam na voljo.

apartmaji portorož

Na slovenski obali se lahko preživi zelo lep in prav prijeten dopust, morate biti le pozorni na to, da se odpravite na lokacijo, ki bo najbolj ustrezala vašim osebnim preferencam. Denimo ljudje, ki preferirajo bolj umirjen dopust bodo veliko bolj uživali v Izoli, Fiesi ali na Debelem Rtiču, kot pa v Portorožu ali Kopru, kjer je dogajanje seveda precej bolj pestro. Sami presodite, katera lokacija bo za vas najbolj primerna in nato izberite apartma in čimprej opravite rezervacijo.

Kako izbrati primeren apartma na slovenski obali?

Če vas skrbi, da ne boste morali izbrati primernega apartmaja za vas, preberite teh nekaj nasvetov, saj vam bodo lahko prišli prav pri sprejemanju vaše odločitve. Torej, ko se odločate za najem apartmaja na slovensko obali imejte v mislih predvsem to, da je vedno pametno misliti na ceno, da ne bi slučajno najeli apartmaja, ki je bistveno predrag. Cenejši apartmaji so običajno tisti, ki se ne nahajajo na najbolj atraktivnih lokacijah, kar vam bo pomagalo privarčevati nekaj denarja, bodite pa seveda pozorni tudi na to, da ne boste najemali apartmaja, ki je slabo opremljen, kajti v tem primeru preživljanje dopusta v takšnem apartmaju vsekakor ne bo ravno najbolj zabavno in prijetno.

Ko izbirate apartma bodite pozorni tudi na velikost le tega. Večina ponudnikov storitev oz. veliko posrednikov, preko katerih lahko danes najamete apartma vam bo ta podatek zelo hitro izdalo, zato skoraj da ne boste morali zgrešiti, kako velik je apartma, ki ga najemate.

Kakšne pa so cene apartmajev pri nas?

V Sloveniji so cene apartmajev precej različne. Vprašanje je, koliko denarja imate na voljo za vaš dopust, vsekakor pa bi vam svetovali, da pregledate širšo ponudbo in šele nato izberete, kjer boste dejansko opravili rezervacijo. Cene apartmajev v Sloveniji se gibljejo nekje med 60 – 120 € na noč. To je neko povprečje, seveda pa se cene lahko tu in tam nekoliko razlikujejo.

Vprašanje je predvsem, kaj pričakujete od apartmaja. Če si želite apartma, ki je blizu morja, apartma, ki je dobro opremljen in ima zelo veliko prostora, potem bo zanj seveda potrebno plačati nekaj več denarja. V  kolikor pa se boste zadovoljili z apartmajem, ki je nekoliko manjši, nima ravno najbolj sodobne opreme, potem pa se lahko nadejate, da strošek najema ne bo ravno visok in v tem primeru boste lahko kar nekaj privarčevali. Privarčevan denar pa boste lahko kasneje porabili v kakšni dobri restavraciji ali kje drugje, kjer vam bo to najbolj ugajalo. Apartmaji Portorož so tisti, ki se po večini ne morejo pohvaliti z ravno najnižjimi cenami, toda to je logično, saj je Portorož ena najbolj priljubljenih točk pri nas v Sloveniji in zato je bilo to seveda za pričakovati.

5/5 - (1 vote)