Paintball rojstni dan

Paintball Ljubljana obratuje že nekaj mesecev, termini pa se hitro polnijo, zato ne odlašajte in si rezervirajte svojega. Naš paintball park smo še povečali tako, da je zdaj poligon primeren za kar 40 igralcev. Poligon je Paintball Ljubljana je sestavljen zelo premišljeno, v njem je nekaj več kot 80 različno postavljenih ovir, kar vam bo dalo občutek čisto prave realne vojne.

Če še ne veste kje boste praznovali svojo rojstnodnevno zabavo vas vljudno vabimo, da se s svojimi prijatelji pozabavate v enem izmed najboljših paintball parkih v Sloveniji. Animatorji Paintball Ljubljana vas bodo lepo pogostili in bodo poskrbeli, da bo vaš rojstni dan potekal kar se da lepo. Po vnaprej dogovorjene, bomo za vas pripravili tudi ugodno ponudbo hrane in pijače, ki jo boste močno potrebovali med igranjem enega izmed najbolj adrenalinskih športov. Paintball Ljubljana je trenutno najugodnejši in najcenejši izmed vseh konkurentov v Sloveniji, vendar smo za vas pripravljeni podariti še 10% popust na skupino nad 15 oseb.

V našem novem parku boste prejeli najnovejšo paintball opremo na trgu tako, da se boste pomerili v paintball  streljanju kot pravi profesionalci. Paintball Ljubljana Killer se nahaja na odlični lokaciji v ljubljanskih Stožicah, pravtako pa ima odličen dostop, saj do nas vodi asvaltirana cesta, pravtako pa se le nekaj metrov stran nahaja avtobusna postaja. Redno nas spremljajte na našem instagram profilu in spletni strani, saj za vas pripravljamo razne popuste in ugodnosti. Če želite še dodatne informacije nas kontaktirajte na 041 995 091 ali pa nam pišite na info@paintball-killer.si

Rate this post