Otroške kopalne brisače vam pustijo lepe spomine

Ste v veselem pričakovanju ali pa vaša najboljša prijateljica, sestra, soseda itd. pričakuje naraščaj? Potem boste v kratkem potrebovali otroške kopalne brisače, ki bodo vašega malčka po kopanju prijetno ogrele in zazibale v spanec. Z nakupom nikar ne odlašajte, temveč že danes obiščite kakšno spletno trgovino, kjer boste med široko ponudbo otroških kopalnih brisač in drugih izdelkov za dojenčke zagotovo našli kaj zase (oz. za vašega dojenčka).

Otroške kopalne brisače in nasploh vsi izdelki za dojenčke so dandanes tako lepo oblikovani, da se je kar težko odločiti zgolj za eno ali dve stvari, ki bi jih radi kupili novorojenčku. Prav kmalu vas bodo obiskali še dedki in babice, tete in strici, bratranci in sestrične, sosedje itd. in tako boste kmalu imeli celo goro prikupnih oblačil za svojega dojenčka, zato je bolje, da z nakupom ne pretiravate, saj dojenčki tako ali tako hitro prerastejo obleke in je potrebno spet kupiti nove.

Poleg oblek so otroške kopalne brisače nujne za vse (bodoče) starše – rabili jih boste pri prvem kopanju vašega malčka ter pri vseh nadaljnjih kopanjih in crkljanjih. Potem ko ste novorojenčka skopali, ga morate čim hitreje zaviti v toplo brisačko, da ga osušite in ogrejete, nato pa ga lahko položite v posteljico, se z njim malce pocrkljate, prav kmalu pa bo novorojeno dete potonilo v globok spanec (ki sicer ne bo trajal dolgo, pa vendar). Kupite (ali podarite) lahko personalizirane otroške kopalne brisače, kar pomeni, da je nanje izvezeno otrokovo ime in tako vam bo ostal lep spomin še dolgo po tem, ko bodo vaši otroci odrasli. Brisače so dovolj velike, da jih boste lahko uporabljali vse tja do tretjega leta starosti otroka, razen v kopalnici pa jih lahko uporabljate tudi na bazenu ali plaži.

otroške kopalne brisače
Kopalne brisače za otroke so zelo prikupne in lepo oblikovane, narejene pa so iz materialov, ki dokazano ne škodujejo otrokovi koži – otroška koža je namreč zelo občutljiva, zato je treba biti pri izbiri materialov zelo previden. Brisača ima tudi kapuco, na njej pa majhna ušeska, kar še dodatno vpliva na prikupnost – le predstavljajte si otročka, zavitega v toplo odejico, na glavi pa ima majhna ušeska – večina ljudi se ob tej sliki kar stopi.

Rate this post