Hitro in ugodno lektoriranje diplomskih nalog za vaše dokončanje študija

Lektoriranje diplomskih nalog je obvezno, da jo je možno zagovarjati, ker morate oddati tudi potrdilo o lektoriranju. Dobre lektorje najdete tukaj http://www.digitpen.com/lektoriranje/lektoriranje-diplomskih-nalog in se z njimi lahko dogovorite o ponudbi za lektoriranje diplomskih nalog, magistrskih ali doktorskih dizertacij. Lektoriranje vključuje slovnične in pravopisne napake, po dogovoru pa popravijo tudi stilske napake s tem, da ohranijo stil pisanja avtorja. Če je stilskih napak res veliko, se dogovorite lahko za poseben tretma ter tudi malo višjo ceno, vendar boste na koncu resnično zadovoljni ter veseli, da imate tako super delo za seboj.

 lektoriranje diplomskih nalog

Lektoriranje diplomskih nalogo poteka približno tri dni, če je nuja, pa se lahko naredi tudi v enem dnevu in preko vikendov ali praznikov, če študent lekturo potrebuje takoj. Oddati morate datoteko v odprti Wordovi datoteki, da lahko lektor vnaša popravke in opombe v samo delo. PDF format ni primeren za oddajo, ker lektor ne more s to datoteko narediti ničesar.

Lektoriranje diplomskih nalog se na vseh šolah zahteva za to, da se ohrani slovenski jezik na nivoju in da so znanstvena dela res kvalitetna. Vam ni treba znati slovnice in pravopisa, zato obstajajo dekorji, ki so se izučili v tej smeri in izurili v hitrem popravljanju napak. Lekture se naredijo za slovenski del diplomske naloge, kot tudi za angleški del, oziroma za tisti del, ki je v angleškem jeziku.

Če vam ponudba ustreza, pošljite datoteko lektorju, ki bo za vas izvedel lektoriranje diplomskih nalog v kratkem časovnem obdobju na visokem nivoju. Če imate nekaj stilskih napak v besedilu vam jih bodo popravili kar brezplačno. Tovrstno lektoriranje je izjemno ugodno ter vam zagotavlja, da bo diploma ugledala luč sveta s tehničnega vidika, ker je glede jezika brezhibna. Če bo lektor naletel na del, kjer se mora z vami posvetovati, vas bo seveda vprašal glede tega, kako ste si določen del naloge predstavljali.

Rate this post