Električni motor je hitro ni poceni ter ekološko prevozno sredstvo za vas

Električni motor Tromox kupite lahko pri pooblaščenem trgovcu, kot je tale spletna stran http://www.tromox.net/. Električni motor Tromox izvira iz Kitajske. Blagovna znamka je bila registrirana na Kitajskem, Japonskem, v Južni Koreji, Avstraliji, Evropi, Severni Ameriki itd. Ta vozila so zasnovana v Italiji, kjer je veliko vrhunskih znamk, ki so dvokolesniki. Pri nas potrebujete dovoljenje za vožnjo s temi motorji, če lupite takega, ki presega hitrost 25 km na uro. Te morate tudi registrirati, kot vsa običajna motorna vozila. Na razpolago imate različne jakosti motorjev, izberite tistega, ki vam ustreza.

 električni motor

Kakšne so glavne razlike med Tromox Ukko S in Tromox Mino? Po klasifikacijskih standardih Evropske unije je Tromox Ukko S električni motocikel, Tromox Mino pa električni moped. Razlikujejo se po videzu, velikosti izdelka, kapaciteti baterije, načinu polnjenja, materialu okvirja ohišja, največji hitrosti itd. Ta električni motor je zasnovan tako, da se na njem lahko vizi le ena oseba hkrati. Dodaten potnik lahko poruši porazdelitev teže in lahko vpliva na učinkovitost upravljanja tega motorja. Največja nosilnost Tromox Mino je 100 kg.

Električni motor Tromox Mino je za evropski trg narejen tako, da doseže največ 45 km na uro, da je v skladu z veljavno zakonodajo. Kako daleč se boste peljali z enim polnjenjem je odvisno kakšen paket baterij naročite. Na voljo sta dve možnosti za kapaciteto baterije, 60 V 26A h in 60 V 31 Ah. Baterija 60 V 26 Ah podpira razdaljo 75 km, 60 V 31 Ah pa lahko podpira avtonomijo do 90 km z enim polnjenjem. Dejanska prevožena razdalja pa se razlikuje glede na pogoje vaše baterije in od načina vaše vožnje. Drugi dejavniki vključujejo tudi težo voznika, vreme, tlak v pnevmatikah in teren.

Baterija se polni toliko časa, kot je kapaciteta baterije in polnilnika, ki ga imate pri roki. Izbirate lahko med štirimi vrstami kapacitet baterij. Večinoma polnjenje običajno traja približno 5 ur, da se popolnoma napolni s priloženim standardnim polnilnikom 6 A. električni motor je vedno bolj v uporabi, ker je poceni prevozno sredstvo, hitro, lahko za upravljat in ekološko sprejemljivo.

Rate this post