Coworking Ljubljana: najboljša pisarna v mestu

Večina uspešnih podjetij in poslovnežev se danes že zaveda, kako pomembno je medsebojno sodelovanje in mreženje različnih strokovnih kadrov. Odlična priložnost, da tudi sami postanete del uspešnega tima je odločitev za Coworking Ljubljana. Najem coworking pisarne v Ljubljani, ki vam jo ponuja podjetje Pisarna, je odlična priložnost za interaktivno sodelovanje z ostalimi člani in ustvarjanje novih poslovnih priložnosti in zlata vrednih kontaktov. Kaj je torej tisto, zaradi česar Pisarna postaja vse bolj priljubljen način dela številnih uspešnih posameznikov? Predvsem izjemna priložnost, da postanete del edinstvenega kolektiva, ki se med seboj podpira, pomaga in išče izvrstne podjetniške ter druge pametne rešitve. Verjemite, v Pisarni Coworking Ljubljana se najde mesto za čisto vsakega, ki si želi stopiti na pot do uspeha.

coworking ljubljana

Zakaj se odločiti za coworking?

Najverjetneje vsak izmed vas pozna scenarij, ko zjutraj le s težavo pridete v službeno pisarno, oddelate vse najnujnejše zadolžitve, nato pa brezvoljni in utrujeni zapustite delovno mesto. Na slabo razpoloženje nato še dodatno vpliva gneča na cesti in popoldne enostavno nimate več energije zase in svoje najdražje. Verjeli ali ne, služba na vaše počutje in zasebno življenje vpliva veliko bolj, kot si sploh lahko zamislite.

Če se zgoraj opisan scenarij vse pogosteje dogaja tudi vam, potem je najverjetneje napočil čas, da v svoje življenje vnesete spremembe in stopite na pot k bolj srečnemu in sproščenemu vsakdanu. Ena izmed rešitev za prekinitev začaranega kroga nezadovoljstva v službi in slabih odnosov doma je nedvomno Coworking Ljubljana. Najverjetneje se sprašujete, za kaj se sploh gre. V bistvu gre za prostor, ki služi kot vaša nova pisarna, vendar na nekoliko drugačen način. Prostor v njej si namreč delite s številnimi drugimi člani, ki delujejo na različnih strokovnih področjih. Skupaj tvorijo zares edinstveno skupnost, ki med seboj sodeluje in prepleta ideje ter tako išče najboljše možne rešitve. V Pisarni vsak dela zase in za skupnost, saj s svojim znanjem, izkušnjami in kontakti člani poskrbijo, da čisto vsak izmed njih raste in izboljšuje posel.

Izberite najboljši Coworking Ljubljana paket

Čas je, da tudi vi začnete v pisarno hoditi nasmejani in dobre volje. Izberite idealen paket zase in začnite delati v najbolj kul pisarni v mestu. Na voljo so vam tri različne možnosti najema, odločite pa se za tisto, ki kar najbolj ustreza vašim željam in delovnim potrebam:

  • Dedicated desk: gre za mesečni najem, pri katerem vam pripada točno določena miza, ki si jo izberete sami. Poleg tega imate do pisarne 24/7 dostop, svojo omarico, na voljo pa vam je tudi brezplačen dostop do vseh storitev Pisarne.
  • Hot desk – mesečni najem: idealna izbira za vse tiste, ki želite v Coworking Ljubljana delati le 2-3x tedensko. Paket ne predvideva določene mize – ob prihodu v pisarno si izberete tisto, ki je prosta. Imate 24/7 dostop in brezplačno uporabo vseh storitev Pisarne.
  • Hot desk – tedenski najem: paket za vse tiste, ki boste v Pisarni delali le občasno.

Ko delo postane zabavno

Učinkovito delo je osnova uspešnega coworkinga, vendar pa še zdaleč ni tisto edino, kar nas pripelje do uspeha. Za uspešno poslovanje so nujna izmenjava izkušenj, podpora in spodbujanje ustvarjalnosti. Coworking Ljubljana si zato prizadeva ustvarjati skupnost, kjer se srečujejo in povezujejo ljudje z različnimi izkušnjami.Preizkusite Pisarno tudi vi in spoznajte izjemne razsežnosti coworkinga.

Rate this post