Jezikovne počitnice za otroke od 5. do 12. leta starosti

Iščete dogodivščino za svojega otroka, ki mu bo v pomoč pri učenju angleščine v družbi sovrstnikov, potem kliknite – prijavite se na jezikovne počitnice. Ker vsi povezujemo poletne počitnice s časom za zabavo, so tudi poletni tečaji angleščine osnovani na način, da se bo vaš otrok učil jezika na sproščen zabaven način in se hkrati gibal v naravi. Jezikovne počitnice potekajo v sodelovanju s Športnim društvom GIB. Najmlajši otroci na jezikovnih počitnicah jezik spoznavajo skozi igro, petje, ples, gibanje, zgodbe in najrazličnejše delavnice. Tako stopijo v stik s tujim jezikom na prijeten in sproščen način. Tudi pri starejših otrocih jezikovne počitnice vključujejo enake aktivnosti vendar prilagojene njihovi starosti. Jezikovne počitnice in tečaje izvajajo izkušeni učitelji, ki dajejo poudarek komunikaciji, kar otroke najbolj pritegne. Spodbujajo jih k sodelovanju in govorjenju v ciljnem jeziku. Otroci se tako učijo tujega jezika prek pogovora in v zabavnem druženju z vrstniki. Na tem mestu povejmo, da so tečaji namenjeni tako otrokom, ki se z jezikom srečujejo prvič, kot tistim otrokom, ki so se z jezikom že srečali.

jezikovne počitnice

Jezikovne počitnice – potek

Jezikovne počitnice vključujejo varstvo med poletnimi počitnicami in šolo angleškega jezika ter gibalne urice hkrati. Namenjene so otrokom od 5 do 12. leta starosti. Potekajo pa v Ljubljani – Šiška, v prostorih Športnega društva GIB, Drenikova 32, 1000 Ljubljana. Ob prijavi izberete termin, ko se bo vaš otrok udeležil jezikovnih počitnic, poravnate stroške počitniškega varstva ter poučevanja in prijava je urejena.

So jezikovne počitnice primerne za mojega otroka?

Jezikovne počitnice za otroke potekajo pod vodstvom usposobljenih učiteljev, ki skrbijo tako za varstvo kot tudi izobraževanje. Kot že omenjeno, poudarek dajejo komunikaciji, kar otroke najbolj pritegne, spodbujajo jih k stalnemu sodelovanju pri različnih delavnicah in govorjenju v tujem jeziku. Otroci se tako učijo jezika prek pogovora in v prijetnem druženju z vrstniki. Strokovni učitelji uporabljajo sodobne in prilagojene učne metode, ki so namenjene individualnim potrebam otrok. Učenje angleščine za otroke v starostni od 5. do 12. leta, vodijo učitelji, ki so strokovno usposobljeni in imajo izkušnje s poučevanjem tujih jezikov najmlajših. Z njihovo pomočjo bodo vaši otroci hitreje napredovali in izboljšali svoje znanje jezika in se z njim spoznali na prijeten način. Jezikovna šola poteka po v naprej točno določenem programu. Vaš otrok bo v času jezikovnih počitnic v varstvu, vsak dan se bo učil tri ure angleščino na zabaven način in se ob tem gibal v naravi in na svežem zraku. Zabava je zagotovljena, v to ste lahko prepričani.

Jezikovne počitnice – prijava

Ne pozabite, da so otroci med 3. in 9. letom starosti najbolj dojemljivi za učenje tujih jezikov, zato ne odlašajte in jih prijavite na jezikovne počitnice. To lahko storite tako, da obiščete spletno stran didaktum.si in na koncu strani izpolnite kontaktni obrazec in oddate povpraševanje. V jezikovnem inštitutu vam bodo odgovorili v najkrajšem možnem času, z vsemi potrebnimi informacijami o ceni, terminih in tudi sami prijavi na jezikovne počitnice za vašega otroka. Na tem mestu omenimo še, da so za vas v Jezikovni inštitut Didaktum pripravili številne ugodnosti. V kolikor na tečaj angleščine v okviru jezikovnih počitnic vpišete dva ali več otrok, vam nudijo 10 % popust za vsakega naslednjega družinskega člana. Izkoristite lahko popuste tudi za več izbranih terminov – prvi izbrani termin je po redni ceni, na drugi izbrani termin imate 10 % popust, na tretji izbrani termin 20 % popust, vsak četrti termin pa je brezplačen. Popusti veljajo ob naročilu več terminov naenkrat in naj omenimo še, da se popusti med seboj ne seštevajo. Ne odlašajte in še danes pošljite povpraševanje za jezikovne počitnice za poletje 2024, da vaš otrok slučajno ne ostane brez prostega mesta.

Rate this post