Avto tepihi za čist avto

Danes je že skoraj pri vsaki hiši avto.  Saj skoraj brez avta ne moremo nikamor, posebej pa če imamo službo kje dalje od doma. Avto tepihi se itak že dobijo v vsakem avtu, tako da ne rabimo kasneje kupovati še tega. Moramo pa avto tudi vzdrževati, kot na čistoči tako tudi popravljati. Za čistočo svojega avta moramo poskrbeti sami, saj to pa je res nekaj najlažjega kar lahko storimo. Ni lepše se vozit v čistem, kot pa v umazanem avtu. Se pa dobijo danes že za v avto tepihi, da ga ne umažemo tako hitro.  Edino, če hočemo kaj boljšega ali novejše.

avto tepihi

Mislim, da imamo vsi v avtu že tepihe takšne ali drugačne. Vsak je zadovoljen, da lahko tepih samo strese, ko se na njemu nabere umazanija. Včasih, ko so pa že bolj umazani pa jih lahko kar umijemo. Vsi avto  tepihi so iz gume, tako da jih je lažje vzdrževati.  Brez problema jih umijemo z vodo, ko vidimo da so umazani. Zelo polno nam pomeni, če imamo tepihe v avtu. Saj se večkrat zgodi, da moramo hodit kje po blatu ali po dežju. Zamislite si kakšen bi imeli avto, če ne bi not imeli tega gumijastega tepiha. Takrat nas bi kar čakalo čiščenje in ribanje, zato pa nam avto tepihi danes olajšajo delo.

Tudi naši otroci so včasih pravi umazančki in gredo radi v avto blatni, mokri, pozimi nesejo v avto polno snega. Vse se ustavi na tepihu, doma samo obrišemo ali umijemo in imamo spet vse čisto. Narejeni so tudi tako, da se ne drsajo po avtu, saj imajo spodaj čepke, da so med vožnjo stabilni na mestu.

Večinoma, ko kupimo avto so tepihi že notri, saj spadajo k vsakem avtu. Se pa lahko odločimo za nakup boljših, bolj kvalitetnih, ki pa jih najdemo že kar v nekaj trgovinah in to kar kvalitetne in trpežne.

Rate this post