Kako lahko zatemnitveni roloji popestrijo vaš prostor in ga naredijo prijetnega

Zatemnitveni roloji so lahko zunanji ali tudi notranji, kakor vam bolj ustreza. Tu so kakovostni zatemnitveni roloji – ponudba je ugodna in pestra. Izbirate lahko med različnimi roloji, ki so lahko vodoravno ali navpično in se zapirajo tako, da se trakovi obračajo vsak posebej. To pomeni, da boste lahko zatemnili v dve smeri in kolikor je potrebno. Lahko prostor zatemnite povsem, da je temno ali pa delno toliko, da sonce ne moti preveč. Če je vroče poletje je dobro, da zatemnite povsem, ker potem tudi vročina ne bo prodirala v prostor in bo tako ostal hladen ter prijeten zato vam ne bo treba prižigati klime ali ventilatorjev.

zatemnitveni roloji

Če hočete narediti dobro vzdušje v svojem prostoru mora biti res dobro opremljeno in premišljeno dizajnirano, da se boste dobro počutili in k temu sodijo tudi razni zatemnitveni roloji, ki bodo vaše prostore naredili bolj prijetne, kadar bo treba. Na voljo imate žaluzije z lamelami, ki so tudi zatemnitveni roloji ali pa zavese, če se raje tako odločite, kar si poglejte zgoraj.

Zatemnitveni roloji imajo prednost, da se ne mažejo in jih ni treba vzdrževati, se ne prašijo in nekoliko bolj zadržijo svetlobo ter toploto na eni in drugi strani. Žaluzije so največkrat aluminijaste, zato so precej prožne, trdne in lahke. Če želite, jih lahko upravljate na roke ali pa imate daljinec, ker delujejo lahko tudi na elektriko. Zato pa morajo imeti vgrajen električni motor.

Žaluzije so primerne za vse prostore v stanovanjski hiši ali v podjetju oziroma poslovni stavbi. Na voljo pa so različne oblike in montaže. To vam izdelajo mojstri posebej po naročilu. Vsekakor lahko zatemnite tudi strešna okna, ki so najbolj izpostavljena poleti soncu. Kakšne barve bodo senčila je odvisno od vas in opreme vašega prostora. Možno je veliko različnih odtenkov, tudi barvnih in zelo živih, kar bo poživilo in polepša vaše stanovanje.

Rate this post