Vrtne garniture

Salon Pohištva vam ponuja veliko izbiro vrtne garniture. Izbirate lahko od mizic do celotnih kompletov, ki bi popestrili vaš prosti čas, ki bi ga uživali v vašem vrtu. Njihove vrtne garniture, ki jih imajo v ponudbi so ekskluzivno in edinstveno pohištvo, so trajne in trdne, ker so narejene iz najkvalitetnejših materialov, so zato odporne na zahtevnejše vremenske razmere, zato vam ti potrebno več skrbeti ali bodo vaše vrtne garniture zdržale do naslednjega leta. Imajo manjše komplete za dohodke, ki ga lahko preživite z partnerjem ali otroci. Imajo pa tudi velike komplete, idealne so za razne rojstno dnevne zabave, praznovanja, oz. karkoli, kjer bi bilo večje število ljudi.  Zaradi svoje jeklene konstrukcije vam ponujajo največjo stabilnost, zato se vam ni več treba skrbeti, ali bo vaša mizica stabilne do naslednjega poletja.

vrtne garniture

Garniture imajo moderne izgled, kupcem ponujajo udobje in eleganco, zato lahko uživate v vašem najljubšem večeru z vašimi družinskimi člani. Vrtna garnitura PERFETTO vam ponuja tri stole, ter mizico, idealno za 4 družinske člane, ki bodo z nakupom vrtne garniture zelo zadovoljni in uživali v luksuznem izgledu in udobju, ob lepemu sončnemu zahodu.

Vrtna garnitura CRISTALLO je namenjena večji družini oz. skupini, ki bi rada uživala v kvaliteti in udobju,ki vam ga ta garnitura lahko ponudi. Poleg 8 stolov pa dobite tudi veliko mizo, ki je namenjena družini oz. skupini, ki bi radi to vrtno garnituro pospravili kar seda hitro. Ta vrsta garnitura vam to omogoča. Garnituro lahko pospravite hitro in enostavno, poleg tega, če vam jo zagode dež, je ta vrtna garnitura idealna za vas, ker so blazine vodoodporne in so namenjene predvsem zunanjemu prostoru.

Vse vrtne garniture imajo 100% garancijo, plačate jih lahko tudi na obroke z 0% obrestno mero. Salon Pohištva ponuja brezplačno dostavo po celotni Sloveniji.

Za vprašanja in naročila pa se lahko obrnete na njihovo spletno stran.

Rate this post