Topolšica terme – prijeten počitniški oddih za vso družino

Terme so že od nekdaj veljale za eno najbolj priljubljenih počitniških destinacij. Med njimi so tudi Topolšica terme (https://www.termetopolsica.com/) ki svojim obiskovalcem ponujajo obilico vodne zabave, prijetnega sproščanja. Imajo celo rehabilitacijski program, ki je primeren za posameznike, ki okrevajo po poškodbah. Če iščete idejo za prijeten počitniški oddih, ne glede na letni čas, potem so Topolšica terme več kot odlična izbira za vas. V nadaljevanju preverite, katere prednosti vam ponujajo te priljubljene slovenske terme in še pravočasno rezervirajte svoj termin.

Topolšica terme

Družinski oddih ali prijetno sproščanje v dvoje

Topolšica terme so primerne tako za družine z otroki, kot tudi posameznike in pare, ki si želijo svoj oddih preživeti v objemu zdravilne termalne vode. Obiskovalce teh slovenskih term najbolj navduši edinstveno oblikovan in sodobno zasnovan termalni kompleks, predvsem pa raznovrstna ponudba različnih dejavnosti in aktivnosti. Topolšica terme vam ponujajo tako notranje kot zunanje bazene, ki so namenjeni uporabi predvsem v času letne sezone.

Družine z otroci ali skupine prijateljev se navdušujejo predvsem nad vodnimi aktivnostmi, ki jih ponujajo bazeni ali rekreativnim plavanjem, medtem ko umirjeni pari raje izberejo različne sprostitvene pakete, se razvajajo v wellness-u ali v savnah . V bližini term se nahaja tudi znamenito Velenjsko jezero, ki je odlična ideja za dnevni izlet.

Terme Topolšica sicer slovijo kot zares vrhunske terme, ki so še posebej primerne za ljudi, ki okrevajo po bolezni ali operativnih posegih. Na njih namreč še posebej blagodejno deluje termalna voda, ki je bogata s koristnimi minerali, ima blagodejen učinek na naše telo in je zelo koristna za zdravje.

topolšica terme

Rezervirajte svoj apartma Topolšica

Če si tudi vi želite preživeti počitniški oddih v miru in obdani s čudovito naravo, potem so Topolšica terme brez dvoma destinacija, ki jo morate obiskati. Za vse tiste, ki si želite večdnevnega bivanja med mehurčki termalne vode in pobega od vsakodnevnih skrbi, sta na voljo dva sodobno opremljena apartmaja, ki nudita vso potrebno opremo za udobno in sproščeno preživljanje počitnic. Apartmaji Topolšica se nahajajo v neposredni bližini term Topolšica, kar še dodatno olajša sam dostop do kompleksa z bazeni in ostalo ponudbo.

Idilične apartmajske hiške veljajo za pravo oazo miru in brezmejne sprostitve, kjer se boste lahko brez težav spočili in napolnili z novo energijo. Poleg spokojne narave, ki obdaja apartmaje, vas bo navdušila tudi moderna oprema, udobne postelje in lično opremljeni bivalni prostori. Vsem obiskovalcem je na voljo brezplačno parkirišče, brezplačen WiFi in klimatska naprava. Na voljo sta vam dva apartmaja:

    • apartma Hortenzija, ki ponuja obilo prostora za udobno bivanje. Pohvali se lahko s kar tremi spalnicami, od katerih sta dve opremljeni z zakonsko posteljo, tretja pa s štirimi enojnimi ležišči. Navdušila vas bo tudi polno opremljena kopalnica in kuhinja z veliko jedilno mizo. Ob lepem vremenu lahko posedate na balkonu ali terasi in uživate v čistem in svežem zraku ter opazujete prekrasen razgled.
    • apartma Dren, ki je primeren predvsem za bivanje celotne družine. Ponaša se s štirimi udobnimi ležišči, ki vključujejo eno zakonsko posteljo in dve enojni postelji, ter dodatno ležišče na raztegljivem kavču v dnevni sobi. Po napornem dnevu si boste lahko privoščili sproščujočo kopel v kadi in si pripravili okusno večerjo v prostorni kuhinji z jedilnico. Za ljubitelje posedanja na prostem pa sta na voljo tudi balkon in terasa s ležalniki.

Aktivnosti v Topolšica terme

Topolšica terme poleg edinstvene termalne izkušnje ponujajo tudi številne druge aktivnosti. Obiskovalci se lahko odločite za obisk wellness-a ali savn, ljubitelji aktivnosti na prostem pa se lahko odpravite tudi na izlet. Med bolj priljubljene destinacije v okolici sodi Velenjsko jezero, ki ponuja številne možnosti za rekreacijo in zabavo. Predvsem pa je pomembno to, da terme nudijo odlično možnost za skupno preživljanje časa za vso družino. Tu se namreč ustvarjajo spomini, ki si jih boste za vedno zapomnili.

Rate this post