Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode so ekološko in energetsko zelo učinkovite

Kako se ogrevate pri vas doma? Na drva, pelete ali kako drugače? Imate vedno toplo vodo, ali morate to posebej regulirati? Iščete super in dokaj ugoden način ogrevanja? Kliknite na https://www.termoshop.si/produkti/toplotne-crpalke-za-ogrevanje-sanitarne-vode/ in si preberite, zakaj so toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode prava izbira za vsako gospodinjstvo.

Stroški ogrevanja gredo v zadnjem času v nebo, zato se marsikdo odloči, da bo spremenil način ogrevanja glede na najcenejšo opcijo. A včasih najcenejše ni najboljše, zato se pred menjavo toplotnih naprav pozanimajte, ali je to prava izbira za vas. Prava izbira pa je gotovo toplotna črpalka, saj gre za ekološko najprijaznejši in energetsko najučinkovitejši način ogrevanja sanitarne vode in drugih prostorov. Toploto pridobiva iz okolice (zraka, vode ali zemlje) in z njo ter z nekaj dodatne električne energije segreva vodo v vašem gospodinjstvu. Poleg tega ima toplotna črpalka še številne druge prednosti – med drugim je zelo enostavna za vzdrževanje in omogoča neoviran dostop za servisiranje. Je zelo učinkovita in ima nizke obratovalne stroške, vsebuje krmilnik z več funkcijami, ki se ga lahko nadgradi in poveže z vašo pametno napravo, hkrati pa je zaradi svoje posebne oblike izredno tiha in omogoča visok pretok zraka. Izdelovalci jo zaščitijo tudi proti koroziji in vodnemu kamnu, zagotavljajo pa vam, da bo toplotna črpalka delala tudi v najbolj ekstremnih razmerah.

toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode

Temperaturo vode in temperaturo v prostoru lahko uravnavate tudi na daljavo.

Odločite se lahko za toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode z bojlerjem ali brez, vse črpalke pa lahko nadgradite tudi z Wi-fi vmesnikom, ki vam omogoča, da spremljate delovanje toplotne črpalke tudi takrat, ko ste odsotni od doma – spremljate lahko porabo električne energije, spreminjate temperaturo vode in na daljavo vklopite ali izklopite črpalko (to je še posebej priročno pozimi, ko se vračate iz službe ali od kod drugod in si lahko s pomočjo pametne naprave že pred prihodom domov ogrejete stanovanje). Toplotne črpalke za ogrevanje sanitarne vode so vsekakor najbolj priporočljiv način ogrevanja vode in ostalih prostorov, zato pohitite in si čim prej zagotovite svojo.

Rate this post