Šolska torba na skiroju za razbremenitev hrbtenic najmlajših

Inovativna in praktična rešitev kot je šolska torba na skiroju predstavlja rešitev za šolarje, ki združujejo potrebo po prevozu šolskih potrebščin z zabavo vožnje na skiroju. Nekateri trdijo, da so električni skiroji za otroke stvar prihodnosti. Pri podjetju Ham pa so trdno prepričani, da to ni nujno res. Električni skiroji potrebujejo elektriko za pogon, pri čemer se mora ta elektrika ustvariti. Rolljet skiro oziroma šolska torba na skiroju pa potrebuje le energičnega otroka. Pravi zeleni in ekološki način prevoza je lahko preprosto gibanje na “nožni pogon”.

Šolska torba na skiroju

Prednosti aktivnega poganjanja

Z gibanjem medenice in aktivnim delovanjem mišic skrbimo za raztezanje ter krepitev moči naših nog in hrbta. Vožnja s RollJet skirojem ni le zabavna, ampak tudi učinkovit način za krepitve mišic. Hkrati razbremenjujemo hrbet teže, ki bi jo sicer nosili v nahrbtniku. Zaradi nižjega težišča, ki ga prinaša pritrjena šolska torba na skiroju, je vožnja bolj stabilna. RollJet skiro oziroma šolska torba na skiroju ni le prevozno sredstvo za pot v šolo, ampak tudi odličen način za ohranjanje aktivnega življenjskega sloga.

Slovenska kvaliteta

Pod blagovno znamko RollJet, ki združuje slovensko kvaliteto, inovativnost ter praktičnost, izumitelj medicinskega pripomočka stola SpinaliS, Tomaž Ham, ponovno predstavlja rešitev za zdravje hrbtenice. RollJet šolska torba na skiroju omogoča razbremenitev hrbta, saj vtem primeru skiro prenaša težko breme, ki bi ga sicer morali nositi sami. Ta inovativni pristop ponuja udobno in zdravo alternativo prenašanju teže, kar je še posebej koristno pri vsakodnevnem premikanju.

Vrhunska kvaliteta po 10 letih razvoja

Z uporabo izključno najbolj kvalitetnih materialov in več kot 10 let razvoja, so pri podjetju Ham prepričani, da so ustvarili najboljši skiro za otroke in odrasle na tržišču. Njihova predanost vrhunski kvaliteti in nenehnemu razvoju jih vodi k ustvarjanju izdelkov, ki presegajo pričakovanja uporabnikov.

Pri načrtovanju in izdelavi RollJet skirojev so skrbno pomislili na vsako malenkost. Lahko obvladljiv skiro za otroke in odrasle omogoča preprosto učenje vožnje že v nekaj minutah. Vse je zasnovano in izdelano z namenom zagotoviti uporabnikom enostavno, varno ter prijetno izkušnjo vožnje. Prvotna ideja RollJet skiroja je bila razbremenitev otrok pri nošenju težkih šolskih torb, kar še dodatno poudarja našo predanost udobju in praktičnosti izdelkov.

Edinstven skiro za razbremenitev hrbtenice

RollJet se ponosno uvršča kot edini skiro za otroke, ki omogoča pritrditev torbe in s tem razbremenitev hrbtenice uporabnika. S tremi kolesi za večjo stabilnost in varnejšo vožnjo RollJet omogoča hitrejše prilagajanje v primerjavi z dvokolesnimi skiroji. Njegov občutljiv krmilni mehanizem pa zagotavlja večjo natančnost in boljši nadzor.

RollJet skiro za brezskrbno vožnjo

RollJet skiroji za otroke se izkažejo z izjemno stabilnostjo, ki jo omogoča trikolesna zasnova. Natančen krmilni mehanizem prispeva k boljšemu nadzoru nad vožnjo, medtem ko so deske ojačane s steklenimi vlakni za dodatno moč in vzdržljivost. Opremljeni z odsevniki, tako na skiroju kot tudi na torbi, ki zagotavljajo vidnost uporabnika v temi. Kljub temu pa vse uporabnike pozivajo, da ves čas uporabljajo čelade, ščitnike ter upoštevajo vse cestno prometne predpise.

Spodbujanje telesne aktivnosti in zdravega življenjskega sloga

Skiroji za otroke niso le prevozno sredstvo, ampak tudi odličen način spodbujanja telesne aktivnosti in gibanja pri najmlajših. Njihova uporaba ne razbremeni le otroke težkih nahrbtnikov, temveč tudi aktivira mišice spodnjega dela telesa, kar prispeva k razvoju ravnotežja, koordinacije in kardiovaskularne kondicije. S prehodom na aktiven način prevoza, kot so skiroji, otroke spodbujamo k redni telesni dejavnosti, kar pozitivno vpliva na njihovo zdravje in telesno pripravljenost.

Rate this post