prsna črpalka se lahko tudi izposodi

Najlepše je, ko postaneš mamica, ko pestuješ malo bitje ob svojem telesu. Še slajše pa je, ko se mamica in otrok povežeta med samim hranjenjem. Saj vemo, da že, ko se otrok narodi ga položijo k maminim prsim, da začne otrok sesati. Materino mleko je prve dni in kasneje kar nekaj mesecev edini obrok dojenčku. Materino mleko ima dovolj vitaminov in hranljiv za otroka, da se začne razvijat in nabirat kilograme. Ampak vse mamice nima te sreče, da bi non stop dojile, nekatere imajo tudi kakšne težave s samim dojenjem. Zato je dobro, da si že pred samim rojstvom priskrbite prsno črpalko. Ne bo vam zavzela ogromno prostora, nikoli ne veste če jo boste kdaj rabili. Izposoja črpalke za mleko je idealna rešitev, če jo nočete kupit.

prsna črpalka

Dane ne rabimo več vsega kupit za našega dojenčka. Ogromno stvari si lahko izposodimo, da nam potem ne ležijo doma. Prav tako je prsna črpalka, ki je danes nekako nujna pri dojenju. Nekoč mamice nismo imele prsne črpalke, zato smo se morale znajti na vse druge načine. Prsna črpalka je pomembna za različne namene. Lahko se zgodi, da morate kam it. Najlažje je, da si mleko s črpalko izčrpate, daste v hladilnik in bo otroka nahranil nekdo drug. Mogoče imate dvojčka ali trojčke, takrat vam pride prsna črpalka zelo prav. Se tudi zgodi, da otrok ne poje vsega mleka, vi pa morate prsa izpraznit.

Prsna črpalka je je v vsakem primeru zelo priporočljiva, ko postanete mamica. Ni nujno, da jo boste rabile. Ampak jo je dobro imet vedno pri roki. Ker se rado zgodi, da jo nekdo potrebuje takrat, ko je nima. Prsna črpalka se lahko izposodi, stisnite na zgornjo povezavo, da vidite kje vam to ponujajo. Naj so dnevi, ki jih preživljate s svojim otrokom lepi, uživajte vsak trenutek. Saj ti dnevi so najlepši, ko lahko dojite svojega otroka.

Rate this post