Klubske mizice za različne okuse

Ko se uležemo na kavč s prigrizki v roki, je fino zraven imeti še kakšno mizico, da lahko nanjo odložimo skledo s prigrizki ali pa kozarec s pijačo. Prava rešitev so lahko klubske mizice, ki so zadnje čase tako moderne. Poleg tega, da so praktične, so lahko s svojim dizajnom zelo lep dodatek k ostalemu pohištvu v dnevni sobi. Zraven klubske mizice lahko postavimo tudi ujemajoči se stolček, odvisno sicer koliko je klubska miza velika.

 

klubske-mizice

Mizica, ki jo želimo postaviti zraven kavča ima ponavadi to funkcijo, da lahko nanjo odložimo stvari, ki jih v danem trenutku nočemo imeti v rokah, hkrati pa jih želimo imeti v neposredni bližini, če bi jih slučajno potrebovali. Tako se bo na vrhu klubske mizice najverjetneje znašel daljinec, ki je nepogrešljiv, pri večernem poležavanju na kavču, pa kakšen kozarec najljubše pijače, skleda čipsa, pokovke, ali pa kakšne druge priljubljene večerne pregrehe.

Klubske mizice so lahko različnih velikosti. Tiste malo večje, so primerne za večje dnevne sobe, nanjo lahko odložimo več stvari, ponavadi pa imajo spodaj tudi kakšno poličko. Čedalje bolj pa so moderne take male, okrogle, ki rahlo spominjajo na barski stolček. Te so ravno pravšnje za nekaj odložit, če ne se hitro nabere preveč navlake in prostor takoj zgleda, kot da ni pospravljen.

Ne glede na velikost, pa so lahko klubske mizice prava paša za oči. Glede na ostalo pohištvo v dnevni sobi, lahko izberemo mizico s privlačnim dizajnom in različnih vpadajočih barv. Nekako si najbolj predstavljamo, da k vsemu najbolj paše mizica v beli barvi, pa ni ravno tako. Tudi barvasta mizica se lahko lepo ujema, treba je paziti le, da ni preveč kričeča barva, taka, ki se nikakor ne ujema z ostalim pohištvom. Nekateri pa še vedno prisegajo na barvo lesa, saj nekako najbolj da občutek topline in  domačnosti, tako, kot dnevna soba mora biti – domača.

Rate this post