Klima za avtodome in kamp prikolice vam olajša življenje

Ste se naveličali vročih soprani h dni na morju in kuhanja v prikolici ali avtodomu na cesti? Rešitev je Caravan Cooling spletna stran, kjer boste našli idealno in varčno ter majhno klimo za kamperje ter prikolico do dolžine 7 metrov. S to super sodobno in varčno klimo boste ohladili prostor do te mere, da bo bivanjem v njem zelo prijetno in kvalitetno. Avtodom ter prikolica sta vaš drugi dom lahko, če veliko potujete, zato morata biti kakovostna ter prijetna enako, kot če bi bili doma. Tudi je tako, ker imate v njima prav vse prostore in možnosti, kot da, celo dela od doma, če si uredite tako internetno povezavo, da bo delovala povsod.

klima

Sodobna klima za prikolice in kamperje je majhna ter v dveh delih. Notranji del se pritrdi na stop, kjer ni opazna in tudi zaradi tega piha lahko tako, da ne piha v ljudi. Nastavite jo z daljincem kakor vam ustreza. Super je tudi za to, ker lahko deluje kot luč. Led svetloba je lahko bela ali obarvana in izberete lahko več barv za super vzdušje v vašem prostoru.

Drugi del klime se namesti na streho vozila. Ta del je narejen tako, da je aerodinamičen, kar pomeni, da nima zračnega upora, zato ne upočasnjuje vozila in tudi ne prispeva k temu, da bi zaradi tega porabili več bencina. Ker je majhna, lahko poleg nje na streho namestite že anteno, krožnik in sončni panel, ker je za vse dovolj prostora.

Priporočamo, da jo namesti izkušen mojster, saj je montaža že všteta v ceno in ne sme priti do električnega udara. Če niste elektrikar ali mojster iz podobne branže, raje prepustite delo profesionalcu, pa še garancija vam bo veljala dlje časa. Klima ne potrebuje nekega vzdrževanja, dobro jo je pregledati med pregledom celotnega vozila za tehnični test, saj mora res delovati.

Rate this post