Booking profil za uspeh vaše nastanitve

Booking platforma je zelo učinkovit način za oglaševanje vaše nastanitve. Odpiranje Booking profila je sicer popolnoma enostavna zadeva, medtem ko je njegovo vodenje in upravljanje prava umetnost. Dober Booking profil vam namreč zagotavlja, da vas ljudje, ki za svoje dopustovanje iščejo primerno nastanitev, sploh najdejo. Zelo pomembno je, da imate na svojem profilu navedene ustrezne podatke, ki jih morate ves čas posodabljati, vključiti pa morate tudi zanimive informacije o vas in morebitne pohvale. Ljudem morate na pravilen način sporočiti, zakaj bi izbrali ravno vas, kaj je torej tisto več, kar jim lahko ponudite.
Urejanje, vodenje in ažuriranje Booking profila je tako dokaj zahteven in časovno zamuden proces. Zato vam svetujemo, da svoj Booking profil zaupate strokovnjaku, ki vam bo pomagal pri doseganju zavidljivih rezultatov.
booking profil

Odprite svoj Booking profil

Če svoje nastanitve nimate objavljene na spletu, potem ne morete pričakovati bistvenih premikov pri izboljšanju poslovanja. Ljudje vas namreč morajo nekje spoznati, to pa v veliki meri omogoča prav splet. Booking se pri tem izkaže kot izvrsten način za oglaševanje počitniških nastanitev, saj uporabnikom ponuja številne praktične rešitve.

Pri podjetju OptimaPlus Booking se zavedajo, kako dragocen je vaš čas in kako pomembno je pravilno izpeljano oglaševanje, zato vam zato ponujajo nekaj ugodnih opcij, za vaš Booking profil:

  1. Osnovni paket:
    optimizacijo stroškov, dodajanje nastanitve na izbran kanal oz. platformo, profesionalno fotografiranje nastanitve in njene okolice, registracija in prijava v e-turizmu in Ajpesu, svetovanje glede komunikacije in postavitvi cenikov, QR kode za nastanitve, logotip nastanitve, celostna podoba sob in vsebujočih dodatkov.
  2. Optimalni paket:
    vsebuje podobne storitve kot osnovni, le da so mu dodani še vodenje in urejanje računov, komunikacija s strankami preko telefona, elektronske pošte in preko kanalov, priprava mesečnih poročil Ajpes, prodaje in uspešnosti, podpora in svetovanje.
  3. Premium paket:
    vse, kar ponuja optimalni paket, z dodatkom prijave in odjave gostov ter čiščenje nastanitve.

S pomočjo zvestega in zaupanja vrednega partnerja, bo vaš Booking profil v zares dobrih rokah. Na ta račun pa se boste lahko sprostili tudi vi in se posvetili tisti storitvi, ki jo zares obvladate – razveseljevanju vaših gostov. S pomočjo dobrega profila na platformi Booking bo teh namreč vedno več takih dopustnikov, ki si bodo želeli izkusiti vašo odlično ponudbo in gostoljubnost.

Rate this post