Astrologinja vam lahko pomaga na številnih življenjskih področjih

Vas zanima, kakšni so vaši odnosi z ljudmi, kaj vas čaka v prihodnosti in podobno? Ste morda že obiskali astrologinjo oziroma veste, kdo je astrologinja? Ona vam namreč lahko pomaga odgovoriti na vprašanja, ki vas mučijo in vam razkrije kaj vas čaka v prihodnosti.

Skoraj vsa ljudstva v zgodovini človeštva so opazovala nebo, da bi dobili odgovore na vprašanja o vplivu nebesnih teles in pojavov na državo, kralja ali naravo. Mezopotamci so planetom pripisovali božanske lastnosti, Babilonci pa so postavili sistem zodiaka, sestavljenega iz dvanajstih ozvezdij. Platon in Aristotel sta verjela, da so zemeljski pojavi povezani z gibanjem nebesnih sfer, Ptolemaj pa je napisal knjigo Tetrabiblos, ki je dolgo časa veljala za oporno točko študija astrologije, bila pa je temeljna knjiga zahodne in arabske astrologije. V Rimu so bili astrologi zelo cenjeni ali pa osovraženi, odvisno od tega, kdo je takrat vladal, Arabci so se za astrologijo začeli zanimati v 8. in 9. stoletju. V srednjem veku je astrologija doživela vzpon tudi v Evropi in astrologi so svetovali kraljem glede najrazličnejših zadev. Z izumom tiskarskega stroja so astrološke knjige postale bolj dostopne, kar je pripomoglo k hitrejšemu razvoju astrologije.

astrologinja

Astrologinja se ukvarja s preučevanjem gibanja in položaja nebesnih teles ter življenjem na zemlji. Za še bolj celovito obravnavo človekovega bivanja na zemlji lahko znanja astrologije poveže s spoznanji psihologije in psihoterapije. Nova spoznanja in pristopi namreč omogočajo še bolj podroben in natančen pogled v prihodnost. Nobeno spoznanje in noben pristop nista pravila ali napačna, s poglobljenim študijem in vsakodnevnim učenjem ter odkrivanjem novih metod pa astrologija vedno bolj napreduje in omogoča kakovostno obravnavo.

Področje delovanja astrologije zajema širok spekter različnih metod in pristopov. Astrologinja vam lahko pogleda v rojstno karto in naredi astrološko analizo, lahko vam naredi partnerske astrološke analize, nudi vam astrološko svetovanje pri vzgojnih dilemah in še veliko več. Obiščite astrologinjo in se pozanimajte kaj vas čaka v prihodnosti.

Rate this post