Apartmaji Topolšica so udobni in se nahajajo v neposredni bližini term

Včasih je po napornem tednu potreben le krajši oddih, tam, kjer se lahko vsak sprosti in se zopet napolni z energijo. Tovrstno sproščanje omogočajo apartmaji Topolšica, ki se nahajajo v neposredni bližini Term Topolšica. Slednje ponujajo vrsto termalnih užitkov, ki so včasih še kako potrebni. Poleg razvajanja, pa lokacija apartmajev omogoča raziskovanje, saj se v okolici nahaja tudi Velenjsko jezero, ki ponuja vrsto aktivnosti in mnoge druge privlačne destinacije, vredne obiska. Če vas tovrsten oddih zanima, se odpravite na zgoraj priloženo povezavo in si rezervirajte svoj termin za uživanje.

apartmaji Topolšica

Kakšni so apartmaji Topolšica?

Apartmaji Topolšica se delijo na dva večja apartmaja, to sta apartma Dren in apartma Hortenzija. Oba apartmaja sta precej velika, a sta primerna za različno število ljudi. Apartma Dren namreč sprejme štiri osebe oziroma do pet oseb, saj ima na voljo dodatno ležišče na raztegljivem kavču. Apartma Hortenzija pa je še nekoliko večji, saj lahko sprejme osem oziroma tudi deset oseb z vsemi izkoriščenimi dodatnimi ležišči. Oba apartmaja vključujeta določene stvari, kot so brezplačno parkirišče, odličen pogled, brezplačen brezžični internet, lastno teraso, zasebni vhod, sef in klimo. Poleg tega pa so v najem apartmajev vključene tudi dnevne karte za bazene v termah Topolšica.

Apartma Dren

Apartma, ki je primeren za štiri do pet oseb, je apartma Dren. V apartmaju so štiri ležišča, torej ena zakonska postelja in dve enojni postelji, prav tako pa je na voljo dodatno ležišče, ki se nahaja v dnevni sobi na raztegljivem kavču. Apartma ima tudi opremljeno kuhinjo (kuhalna plošča, pečica in hladilnik) z jedilno mizo in kopalnico s kadjo ter dnevni prostor s televizijo. V apartmaju so tako vse potrebne zadeve, ki omogočajo udobno bivanje. Dodatno uživanje pa zagotavljata še balkon in terasa z ležalniki, kjer se lahko sproščate na svežem zraku.

apartmaji Topolšica

Apartma Hortenzija

Za več oseb je primeren apartma Hortenzija, ki sprejme osem oziroma deset oseb. Apartma je sestavljen iz treh spalnic; dve spalnici imata zakonsko posteljo, tretja spalnica pa štiri enojna ležišča. Prav tako se v apartmaju nahaja še večji dnevni prostor, opremljena kuhinja (kuhalna plošča, pečica in hladilnik) z jedilno mizo in kopalnica. Enako kot apartma Dren, pa ima tudi apartma Hortenzija na voljo balkon in teraso. Na terasi se nahajajo miza, stoli in ležalniki, ki omogočajo sproščanje na soncu in svežem zraku. Vsakemu izmed apartmajev pa pripada tudi eno rezervirano parkirno mesto.

Apartmaji Topolšica in njihova lokacija

V neposredni bližini apartmajev se nahajajo Terme Topolšica, ki so obdane z naravo in več možnostmi za aktivno preživljanje prostega časa. Terme Topolšica so od apartmajev oddaljene zgolj 250 metrov zračne linije. Zaradi svoje lokacije, pa so apartmaji Topolšica tudi odlično izhodišče za odkrivanje lepot ter spoznavanje značilnosti Savinjske in Šaleške doline. Tako je Metuljeva pot po Topolšici oddaljena 250 metrov zračne linije, Cerkev sv. Jakoba 1 kilometer, Velenjski grad 11 kilometrov, Velenjsko jezero 10 kilometrov in Mozirski gaj 15 kilometrov (vse razdalje so v zračnih linijah). Apartmaji Topolšica se nahajajo še v bližini mnogih restavracij in kavarn (najbližji sta hotelska restavracija in kavarna – 250 metrov) ter trgovin. V bližini apartmajev sta tudi Tenis Center in bolnišnica Topolšica.

apartmaji Topolšica

Katere aktivnosti omogočajo apartmaji Topolšica?

Zaradi dobre lokacije, so apartmaji Topolšica v bližini mnogih točk, kjer se lahko izvajajo različne aktivnosti. Zaradi bližine term, so tukaj vsi termalni užitki. Zaradi obkroženosti z naravo, si lahko izberete sprehode v naravi, kolesarjenje in pohodništvo. V okolici so tudi možnosti za aktivno preživljanje oddiha, kot so fitnes center, tenis igrišče, igrišče za odbojko, košarkarsko igrišče in tudi smučišče Golte za zimske mesece. V toplejših mesecih pa je dobra izbira tudi Velenjsko jezero, ki dopušča kopanje in supanje, ter zabavo v vodnem parku.

Apartmaji Topolšica vključujejo dnevne karte za Terme Topolšica

Odlična stvar apartmajev je ta, da so v najem vključene tudi dnevne kare za bazen. Tako najem apartmaja Dren prinaša štiri dnevne karte, najem apartmaja Hortenzija pa osem dnevnih kart za bazen. Karte za bazen je precej enostavno izkoristiti, saj se apartmaji Topolšica nahajajo v neposredni bližini Term Topolšica. Slednje ponujajo notranje in zunanje bazene, ki so primerni za razgibavanje in tudi za bolj aktivno rekreativno plavanje. Bazeni so napolnjeni s termalno vodo, ki vsebuje veliko koristnih mineralov, zaradi katerih je voda izjemno koristna za zdravje. Poleg bazenov pa Terme Topolšica ponujajo še savne in druge wellness storitve.

Rate this post