Apartmaji Topolšica – popoln užitek v neposredni bližini term

Z raznoliko ponudbo nastanitvenih možnosti Terme Topolšica apartmaji zagotavljajo udobje in kakovostno bivanje med vašim obiskom. Apartmaji Topolšica vam ponujajo idilično lokacijo v neposredni bližini Term Topolšica. Apartma Dren, s kapaciteto 4+1, predstavlja sodobno opremljen prostor, kjer lahko uživate v udobju. Sestavljajo ga spalnica z zakonsko posteljo in dvema enojnima posteljama, kopalnica, kuhinja, dnevna soba ter balkon in prijetna terasa. Uživajte v najemu apartmaja za 4 osebe, z možnostjo dodatnega ležišča na udobnem kavču v dnevni sobi.

Apartmaji Topolšica

Zasebna terasa z vrtnim pohištvom vam omogoča uživanje na svežem zraku in sončnih žarkih, ustvarjajoč prijetno okolje za oddih. V apartmaju v Topolšici vam zagotavljajo brezskrbno povezavo z brezplačnim Wi-Fi-jem. Odkrijte udobje opremljene kuhinje, ki vključuje kuhalno ploščo in hladilnik, poleg tega pa tudi jedilnico. Na urejeni zasebni terasi, opremljeni z vrtnim pohištvom, lahko uživate v svežem zraku in mirnem okolju. Terasa je popoln prostor za sprostitev po napornem dnevu. Za vaše udobje so omogočili samopostrežni check-in. Ključi za apartma se nahajajo v sefu pri vhodnih vratih, kar vam omogoča enostavno in priročno prihajanje in odhajanje.

Gostom apartmaja je na voljo televizija v dnevni sobi, ki omogoča dodatno razvedrilo po vaših željah. Za vse goste apartmaja je rezervirano eno parkirno mesto. Posteljnina in brisače so vključene v ceno najema apartmaja, kar vam omogoča brezskrbno in udobno bivanje.

Sproščujoč družinski oddih v apartmaju Hortenzija

Apartma Hortenzija je prostoren apartma, ki lahko sprejme do 8 oseb. Idealen je za družinski oddih ali pobeg s prijatelji. S tremi udobnimi spalnicami in dodatnimi možnostmi spanja na kavču v dnevni sobi, je to popoln prostor za sproščeno bivanje. Apartma Hortenzija je na voljo po ugodni ceni od 200€ na noč. Poleg tega vam omogočajo najem za najmanj 3 nočitve, s popustom za daljše bivanje nad 7 dni.

Čas prihoda je po 14:00, kar vam omogoča sproščen prihod in dovolj časa za nastanitev. Za lažji odhod so določili čas do 10:00, kar vam omogoča, da svoj oddih zaključite brez hitenja. Apartma Hortenzija je pripravljen na sprejem celotne družine. S prostornimi tremi spalnicami in dodatnimi možnostmi spanja na kavču v dnevni sobi vam zagotavlja udobno bivanje za vse družinske člane. V apartmaju je na voljo kopalnica s tušem. Opremljena kuhinja z jedilnico pa vam omogoča pripravo okusnih obrokov. Zunanja terasa z vrtnim pohištvom predstavlja odličen prostor za sprostitev na svežem zraku. Ponujajo vam še dodatne ugodnosti za daljše bivanje. Ob rezervaciji nad 7 dnevi vam pripada poseben popust, kar vam omogoča še večje udobje in užitek med vašim bivanjem v apartmaju Hortenzija.

Terme Topolšica – edinstven raj za sprostitev

Terme Topolšica so priljubljena destinacija, ki vsako leto privabi obiskovalce s svojo zdravilno termalno vodo. Ta ne le razvaja, ampak ima tudi blagodejen učinek na zdravje in splošno počutje telesa. Lokacija term nudi edinstveno priložnost za sprostitev in uživanje v čudoviti naravi. Notranji in zunanji bazeni s termalno vodo predstavljajo pravo oazo razvajanja in rekreacije. Blagodejni učinki termalne vode na telo so znani, nudijo pa tudi pomoč pri rehabilitaciji. Obiskovalci lahko uživajo v sproščujočem okolju in se prepustijo učinkom tople termalne vode.

Pospešitev prekrvavitve in detoksikacija

Sprostitev doseže vrhunec v finskih in infrardečih savnah Term Topolšica. Te savne ne le pospešijo prekrvavitev, ampak učinkovito pomagajo iz telesa odstraniti toksine. Poleg tega termalni kompleks ponuja širok izbor wellness storitev, ki poskrbijo za popolno razvajanje in ohranjanje dobrega počutja.

Rate this post