Wifi domofon za varnost vašega doma

Kako poskrbeti za varnost in hrati ohraniti popolno zasebnost stanovanjskega in gospodarskega objekta? Napredna tehnologija vsak dan ponudi nekaj novega za našo obrambo pred vdori neželenih ljudi v naš zasebni prostor. Med ključne naprave zagotovo sodi tudi wifi domofon, ki vas bo prepričal s svojim elegantnim izgledom, funkcionalnostjo ter enostavno uporabo. Ste že razmišljali, da bi ga namestili v svojih prostorih?

Zakaj namestiti wifi domofon?

Zasebnost je nekaj, kar običajno cenimo skoraj vsi. Intima doma, pisarniških prostorov ter zaščita pred vdori neželenih oseb v naš osebni prostor je pravica, ki jo imamo in jo moramo negovati ter zaščititi. Z namestitivijo wifi domofona boste poskrbeli za vse naenkrat – enostavna namestitev, enostavna uporaba ter predhodno preverjanje vaših gostov, vam bo omogočilo, da boste svoj intimin kotiček vedno ohranili v intimi. Prepričani smo, da to cenite že zdaj, po namestitvi pa boste intimo cenili še bistveno bolj.

Ste se že kdaj soočili z vsiljivimi vdori prodajalcev naprav in izdelkov, za katere ste vedeli, da jih ne boste kupili, kljub temu pa se vsiljivosti prodajalca in prodajalke, kar niste mogli znebiti? Upamo, da takšnih situacij ni bilo preveliko, velika verjetnost pa je, da je bila vsaj ena. Zlasti starejši so pogosto tarča takšnih vsiljivcev, ki skušajo izkoristiti njihovo zaupanje.

wifi domofon

Za koga je wifi domofon prava izbira?

Enostaven odgovor je sledeč – za vse, ki cenite zasebnost in jo želite ohraniti. Z wifi domofoni boste poskrbeli za varnost vašega doma, gospodarskega poslopja ter pisarniških prostorov. Namestitev domofona je izredno enostavna in jo za vas opravi strokovna ekipa, nekateri pa se odločijo, da jo bodo namestili sami. Povezani enoti namestite na zunanji površini (vhodu) ter v notranjih prostorih. Domofoni s kamero poleg zvočnega stika omogočajo tudi sliko, kar je pogosto zelo pomemben dejavnik, ki med drugim pogosto vpliva tudi na to, ali se bomo sploh oglasili.

Poskrbite za varnost svojih otrok in starejših staršev, ki morda pretirano zaupajo v dobroto in dobre namene drugih. Nameščwn wifi domofon bo zagotovil enostavno odzivanje in hkratno ohranjanje varne razdalje,  pri čemer je najboljše, da lahko ves pogovor opravite brez odpirajnja vrat. To je koristno iz več vidikov, med drugim tudi zagotavljanja zdravja.

Kaj pa cena?

Če je nekoč veljalo, da so domofoni draga finančna naložba, danes ni tako. Video nadzorni sistemi, ki omogočajo popoln nadzor, so na voljo po finančno ugodnih pogojih. Na ceno vpliva število enot za katere se odločite – nekaterim je dovolj zgolj ena video enota, za vse, ki opravljate delo na več lokacijah objekta (sploh, ko je ta hkrati stanovanjski in gospodarski) pa verjetno veliko pomeni tudi dejstvo, da lahko namestite tudi več video enot in za odpiranje vrat ter odzivanje na obisk opravite iz udobja vašega pisarniškega ali pa domačega naslonjača. Brezglavega hitenja in ugotavljanja kdo je pri vratih je tako konec. Notranjo enoto lahko namreč namestite tja, kjer je dostopnost do nje za vas najlažja.

domofon

Kaj odlikuje odlične wifi domofone?

Odličen wifi domofon vsebuje kakovostne komonente tako zunanje kot notranje enote, omogoča video nadzor dogajanja, ima dolgo življenjsko dobo, nizke stroške vzdrževanja ter je odporen in vzdržljiv tudi v najzahtevnejših situacijah. Kateri domofon je najprimernejši za vas preverite skupaj s strokovno ekipo, ki ji med drugim zaupajte tudi namestitev – vi pa le udobno počakajte na goste.

 

Rate this post