Tisk transparentov – učinkovita promocija za večjo prepoznavnost vašega podjetja

Pri Tisku 24 vam ponujajo tisk transparentov, cerad in ponjav. Transparenti so ena od najbolj podcenjenih oblik oglaševanja, ki lahko bistveno prispeva k večji prepoznavnosti vašega podjetja, dogodka, izdelka ali storitve. Zato vam priporočamo, da se odločite za tisk transparentov, saj vam ne bo žal. Pri Tisku 24 se posebej izpopolnjujejo v tisku cerad, pri čemer se zavedajo, da je ta oblika oglaševanja včasih podcenjena v svetu oglaševanja. Če se samo spomnite, kdaj ste nazadnje opazili transparent, boste ugotovili, da so v resnici zelo pogosti. Lahko jih vidite na športnih tekmovanjih, okoli gradbišč, na ograjah ob maratonih, okoli restavracij in ob cestah.

Tisk transparentov

Potrebujete pomoč pri oblikovanju transparentov in cerad? Pri Tisku 24 imajo dolgoletne izkušnje in zagotavljajo učinkovit ter kakovosten tisk transparentov. Če pa še nimate ideje ali dizajna za tisk na cerado ali transparent, vam ni treba skrbeti. Njihova izkušena ekipa je na voljo, da vam pomaga. S veseljem vam bodo svetovali pri oblikovanju in izbiri ter vas vodili skozi celoten proces do tiska transparenta. Na njih se lahko zanesete, saj so strokovnjaki na področju tiska. Reklamni transparenti ali bannerji so izjemno učinkovito in ekonomično sredstvo za promocijo podjetja ali dogodka na velikih oglaševalskih površinah, bodisi v notranjih ali zunanjih prostorih. Zaradi njihove hitre izdelave, nizkih stroškov, mobilnosti in enostavne postavitve so reklamni transparenti zelo priljubljeno orodje za oglaševanje, s katerim lahko v zelo kratkem času dosežete širok krog ljudi.

Da bi privabili mimoidoče, da se pridružijo vašemu dogodku ali vas obiščejo v trgovini, lahko uporabite reklamne transparente. Ti se običajno nameščajo na ograje, fasade ali na najbolj prometnih lokacijah, da so dobro vidni in izpostavljeni. Poleg lokacije pa je tudi oblika transparenta zelo pomembna. Pri oblikovanju reklamnega transparenta je pomembno vključiti logotip podjetja, naziv in datum dogodka ter jasno izpostaviti storitev ali izdelek. Za kakovosten tisk je ključno, da je grafična podoba ustrezne oblike in da je ločljivost slike čim boljša. Pomembno je tudi upoštevati načelo, da manj pomeni več. Večji transparent naj vsebuje manj informacij, zato je vsebina najboljša, kadar je kratka, berljiva in jasna. Cena tiska reklamnih transparentov je odvisna od količine in vrste dodelav, izbranega materiala in velikosti.

Rate this post