Tisk na majice hitro in ugodno

Poletni čas je tradicionalno čas zabav in druženj. Tudi vi načrtujete zabavo, dogodek, novo dogodivščino in si želite to tudi pokazati svetu? Odgovor na dlani nudi tisk na majice, ki poteka hitro in ugodno.

Kdaj je tisk na majice prava izbira?

Tisk na majice je enostavna rešitev za najrazličnejše dogodke – praznovanja oziroma obletnice, družinska srečanja, zaključek in obletnice šole, dekliščine in fantovščine, zabave ob prihodu novorojenca, odprtja razstav, pa tudi za uniforme vaših zaposlenih. Z enostavnimi tiski lahko drugim jasno in enoznačno poveste kaj si želite, morda koga kam povabite ali ga zgolj razveselite. Možnosti so praktično neomejene, potrebna je le velika domišljija in prosta pot za zbiranje idej.

 

tisk majic

 

Kje omejitev ni oziroma kje so?

Tiskane majice so priljubljeno darilo za različne uporabnike. Na voljo je skoraj neomejen nabor barv ter širok nabor modelov ter velikosti majic, ki jih boste izbrali za svojo priložnost. Izbirate lahko tudi pozicije tiska (seveda znotraj tehnoloških omejitev), sama izdelava majic pa je hitra in bo v manj kot 14 delovnih dneh pri vas. Tako boste lahko brez skrbi nadaljevali z drugimi obveznostmi in mirno pričakali majice, ki bodo vašemu dogodku dodale piko na i. pri tem je odlično tudi, da so majice izdelane iz 100  % bombaža, zaradi česar vam lahko zagotovimo, da boste v njih uživali, saj so lahkotne in zračne. Kot nalašč za vroče poletne dni ali pa darilo za vaše bližnje, lahko pa tudi poslovne partnerje ali za promocijo. Možnosti so velike, če jih le najdete.

Kako poteka naročilo?

Sam tisk poteka hitro, čas čakanja na majice, pa je odvisen od obsega naročila. Pravočasno se pri izvajalcu pozanimajte o možnostih naročila, o trenutnih zalogah posameznih modelov in barv majic ter o vseh svojih željah. Glede na vse navedeno, bo izvajalec pripravil ponudbo ter vam kasneje, če se boste za storitev odločili, v najkrajšem možnem času zagotovil vaše izdelke.

Rate this post