Kakšna so Slovenska darila

Vsakdo bi kdaj rad obdaril svoje ljubljene ali prijatelje mogoče pa tudi sodelavce zato imate na voljo na mnogih straneh slovenska darila po ugodni ceni. Tako boste lahko nekomu popestrili dan, teden ali celo mesec. Na voljo vam je širna izbira daril iz kulinarike, ki bo prepričala še največje gurmane in pa navdušence.

Kot slovenska darila lahko podarite čokoladno presenečenje, ki bo zagotovo navdušilo največje sladkosnede, ali pa se odločit za zdravje v steklenički, ki je ravno tako odlično darilo za vsakogar.

Najbolj popularno darilo ta hip je antioksidant z okusom čokolade in je pridobljena po načinu Acticoa. Ta čokolada je zelo zdravilna in koristna za vaš krvni obtok in jo je kot prva na svetu Agencija za varnost hrane potrdila kot varovalno živilo. Poleg vseh lastnosti pa vam je v ceno še vključen dekorativni trak in obešanka s sporočilom v katerega lahko napišete vašo misel ali sporočilo, ter s tem še polepšate darilo.

Prav tako pa vam so na izbiro borovničke ali tako imenovan smrekov liker, ki pride že pakiran z mešanim suhim sadjem v prelepi kartonski škatli in ima prav tako že priložen dekorativni trak in obešanko v katero lahko napišete sporočilo.

Zelo lepo pa bo pristajala tudi box različnih sporočilc katetra je škatlica z 5 ali 10 gramov čokolade ki so pakirane v zelo lepo in  prikupno škatlico na katerih s0 lahko različni motivi in sporočila tako kot si jih zaželijo kupci, tako da imate možnost pakiranja v personalizirani škatlici. Prav tako ima priložen dekorativni trak in obešanko s sporočilom.

Slovenska darila

Lahko pa se tudi odločite za malo drugačno darilo in nekomu podarite domačo marmelado. Lahko izbirate med različnimi okusi kateri so: brusnična, borovničeva, malinova, jabolčna, slivova, jagodna, bučna in gozdni sadeži. Na voljo je dveh različnih količinah pakiranja in pride v  zelo lepo kartonski darilni embalaži. Bučno marmelado pa lahko dobite tudi v posebnem pakiranju z praženimi bučnimi semeni kateri je zapakiran v posebni kartonski darilni embalaži.

Zagotovo vam bo uspelo najti saj eno primerno darilo za vašega obdarovanega in mu boste s tem polepšali dan. Slovenska darila so res nekaj posebnega.

Rate this post