Ovitki za telefon Samsung: Kakovostna zaščita pred padci in praskami

Ni ga na tem svetu junaka, ki nebi imel pametnega telefona za prvaka. Malo za šalo, malo za res. Ampak danes si življenja brez pametnih telefonov res skorajda ne moremo predstavljati. Uporabljamo jih za klice, dopisovanje, sestanke, brskanje po spletu, fotografiranje, igranje iger, branje knjig, nakupovanje in celo plačevanje. Gre torej za vsestransko napravo, ki je priročna in nam olajša življenja. Da bo nam čim dlje služila, pa jo moramo tudi ustrezno zaščititi. To lahko učinkovito naredimo s kakovostnimi ovitki za telefon. Tokrat so to ovitki za telefone Samsung.

Zakaj so ovitki za telefon nepogrešljiv dodatek?

Pametni telefoni Samsung so poleg telefonov IPhone med najbolj prodajanimi pametnimi napravami. Odlikuje jih funkcionalnost, zmogljiva baterija ter eleganten dizajn, na voljo pa so v toliko različicah, da se sigurno najde nekaj za vsakega. Zaradi tega ne preseneča, da je tudi cena Samsung naprav precej visoka. In ko odštejemo okrog 1000 evrov za pametni telefon, si verjetno želimo, da ga bomo imeli čim dlje, je tako? Ob hitrem tempu življenja, pa se lahko hitro zgodi, da nam pametni telefon pade na tla ali se popraska ter ne deluje več, tako kot bi moral. Da do tega nebi prišlo, so nujni ovitki za telefon Samsung, ki nudijo kakovostno zaščito pred padci in praskami.

Pri Mobyshop se zavzemajo za to, da naše telefone v največji meri zaščitijo. Zaradi tega imajo na voljo pestro ponudbo silikonskih ovitkov, zaščitnih torbic in zaščitnih stekel za telefone. Kaj pa torej izbrati, da bo zaščita pred padci in praskami najustreznejša? Da bo izbira lažja, smo v nadaljevanju predstavili različne vrste ovitkov.

ovitki za telefon samsung

Silikonski ovitki za telefon Samsung

Silikonski ovitki za telefon Samsung so sigurno prva izbira za zaščito pametnega telefona. Gre za ovitke, ki so najbolj priljubljeni med uporabniki pametnih telefonov. Izdelani so iz mehkega silikona in se lepo prilagodijo vsakemu modelu telefona. Zaščito nudijo tako, da telefon zaobjamejo iz zadnje strani in ob straneh, kar pomeni, da je telefon na zadnji strani in na stranicah praktično oblečen v silikon.
Ker je silikon mehak, se ob padcu na tla ublaži trk oziroma se telefon odbije od tal in ostane nepoškodovan. Na tak način nam lahko pametni telefon še dolgo služi, imamo pa ga lahko vsepovsod, tudi ob športnih aktivnostih, na kolesu, v avtomobilu ali ob hitenju v službo ali trgovino.

Silikonski ovitki za telefon Samsung poskrbijo, da nam ob uporabi pametnega telefona ni treba skrbeti za padce.
Se pa lahko kljub temu, da je telefon s pomočjo silikonskega ovitka zaščiten pred padci zgodi, da pride do posameznih prask stekla oziroma ekrana telefona. Tovrstni ovitki za telefon namreč nudijo zgolj zaščito na zadnji strani in na stranicah telefona. Ampak brez skrbi, pri Mobyshop so na voljo tudi magnetni preklopni ovitki za telefon Samsung.

Preklopni ovitki za telefon Samsung

To so ovitki, ki nudijo kakovostno zaščito telefona iz vseh strani. Gre namreč za ovitke, ki so kot nekakšna majhna preklopna torbica. Pametni telefon Samsung pa v to torbico oblečemo in je ob padcu ustrezno zaščiten.

Preklopni ovitki so uporabni predvsem zaradi tega, ker imajo všit magnet, ki poskrbi za to, da se torbica zapre in se ne odpira sama od sebe, torej tudi ob padcu ostane zaprta. Tako je pametni telefon vedno zaščiten in pospravljen, ko pa ga potrebujemo, pa torbico preprosto odpremo s pomočjo roke, tako da odpnemo magnet. Poleg tega imajo preklopni ovitki za telefon Samsung še eno prednost. Nudijo prostor za shranjevanje denarja in kartic, bodisi bančnih ali ostalih kartic, saj imajo v notranjosti ovitka dodane posebne reže. Ko jih odpremo, pa lahko služijo tudi kot stojalo za pametni telefon, saj je telefon na ovitek naslonjen in ga lahko odložimo na ravno podlago.

ovitki za telefon samsung

Zaščitna stekla za telefon

Da bo zaščita pametnega telefona Samsung 100-odstotna in se ne bo poškodoval niti, ko bo preklopni ovitek odprt, pa lahko poleg kakovostnega ovitka izberete še zaščitno steklo. To se nalepi na ekran pametnega telefona in služi kot nadomestno steklo oziroma ekran. Na voljo je v različnih oblikah, tako da se prilagodi vsakemu telefonu. Zaščitno steklo poskrbi za zaščito prednje strani telefona ob vseh vrstah padcev, pametni telefon pa je kljub temu enako uporaben. Ekran telefona je hkrati zaščiten tudi pred praskami, če imamo na primer telefon odložen poleg ostrih predmetov.

Kljub vsem zgoraj naštetim prednostim, se ovitki za telefon Samsung nekaterim še vedno ne zdijo uporabni, saj menijo, da potem pametni telefon ne izgleda tako kot je njegova osnovna oblika. Ob tem vam lahko zagotovimo, da imajo pri Mobyshop raznovrstno ponudbo ovitkov vseh barv, oblik in materialov za vse telefone Samsung. Izberete lahko različne barve ali prozorne ovitke, preklopne zaščitne torbice ter zaščitna stekla za ekrane. Izgovorov, da vaš telefon Samsung ne bi bil ustrezno zaščiten, torej ni.

Rate this post