Moje delo za vse tiste, ki ste brez dela

Iskati prosto delovno mesto ni težko, saj nam splet danes ponuja kar nekaj različnih strani. Mogoče je težje priti na kakšno delovno mesto. Tisti kateri imajo redno službo so največ krat glasni in pravijo, da služb je veliko, samo delat nočejo. So nekateri taki, ampak ne smemo vseh metati v isti koš. Moje delo je ena taka spletna stran, ki nam ponuja prosta delovna mesta za vsak poklic in za celotno Slovenijo. Nekateri pošljejo na mesec ogromno prošenj in ne dobijo nikakršnega odgovora. Zakaj je to tako, bi težko povedali. Mislim, da včasih nekateri delodajalci tudi niso pošteni.

Najtežje je vsakemu, ko ostane brez službe in se mora prijaviti na zavod za zaposlovanje. Mogoče nekateri vedo izkoriščat zavod in doma sedijo. Saj pravim vsi niso enaki, zato ne smemo nikoli nikogar podcenjevati zakaj je doma tako dolgo. Moje delo vam ponuja kar precej delovnih mest, mogoče pogledate če se kaj najde v vašem kraju, če ste brez službe. Kot sem že omenila, tudi delodajalci ne odgovarjajo radi, ko jim pišeš prošnje. Ko nekatere pokličeš se zgražajo, da naj počakajo na odgovor. In tega odgovora potem ne dobiš nikoli. Ni lahko nikomur, posebej tistim, ki smo brez dela.

moje delo

Prijavite se na moje delo in mogoče bo se kaj našlo. Če vam je vseeno kaj boste delali ali lepše povedano ste pripravljeni vsako delo sprejeti, sigurno ne bo težko. Tudi delodajalci ne sprejmejo včasih vsakogar, posebej rečejo če nimaš izkušenj nisi ta pravi. Zato pravim ne smete nikoli nikar podcenjevati, ker ne veste kako je zagrižen iskalec zaposlitve. Sama vidim pri mojem sinu, ki rad vse dela in bi rad nekaj poćel in mu povsod rečejo nimaš izkušenj. Čeprav ve, da v svojem poklicu ne bo našel dela išče vse kar se mu ponuja. Ampak včasih delodajalci mislijo, da z drugim poklicem ne more se nekdo pri njih zaposliti.

Rate this post