Apartmaji golte so sredi neokrnjene narave in super za smučat

Apartmaji golte so izjemno aktualni pozimi in tudi preko leta, ker so v neokrnjeni naravi na 1500 metrih nadmorske višine. Vseletna ponudba apartmajev na Golteh vam tako prinese oddih v čisti naravi, na svežem gorskem zraku, stran od civilizacije in hitenja, da si lahko resnično oddahnete ter zajamete sapo za nove podvige. Vsi apartmaji golte so zelo prostorni ter sprejmejo družine in večje druščine, ker imajo lahko več ležišč, veliko površino za gibanje, kopalnico, stranišče, shrambo in prostor za čistila.

apartmaji golte

Apartmaji golte so čisto zraven smučišča z žičnico, tako se boste lahko nasmučali kolikor si želite, lahko pa se tudi sankate, ker imajo vsa smučišča in proge urejene ter osvetljene in zavarovane. Seveda bodo tam najbolj uživali otroci. Avtomobil pa boste imeli lahko parkiran kar pod apartmaji in bo zelo blizu ter na varnem.

Če hočete, boste lahko kuhali in pekli ter uživali v kuhinji v apartmaju ker vsi apartmaji golte nudijo to udobje, da si lahko pripravite lastno hrano kadar želite in kolikor želite, dan ste vezani na neko drugo ponudbo in urnik. Vendar si nekateri ne želijo tega delati na počitnicah in dopustu ter želijo biti postreženi in neobremenjeni.

Seveda boste lahko tudi odšli v hotel zraven apartmajev ter si privoščili, da vas kulinarično razvajajo z domačimi jedmi ali s kakšnimi posebnimi jedmi, če hočete poskusiti nekaj drugega, kot kuhate sami ali pa ste tega vajeni. Življenje v teh trenutkih se vam bo zdelo kot pravljica, ki naj se nikoli ne konča.

V hotelu se boste lahko razvajali še na druge načine, eden od njih je gotovo savna ali masaža, kar si lahko privoščite vsak dan in boste res prekrvavljeni ter zdravi, zadovolji in srečni in boste si želeli, da so apartmaji golte kar pri vas doma. To bodo nepozabne počitnice, zato takoj rezervirajte, da ne bodo zasedeni takrat, ko jih potrebujete.

Rate this post